Tarih: 03.09.2024 15:50

Üniversite Öğrencilerine 2.500 TL Burs Verecek

Facebook Twitter Linked-in

Yaptığı çalışmalarda Türkiye genelinde adından söz ettiren Kırıkkaleli iş insanı e-imza Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kılıç, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda anlamlı bir yardım kampanyasına imza atıyor. Kılıç, üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği burs desteğini bu yılda yineleyecek. Başvurusu kabul edilen öğrencilere aylık olmak üzere 2 bin 500 TL burs desteği sağlanacak.

Kılıç, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda anlamlı bir yardım kampanyasına imza atıyor. Kılıç, üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği burs desteğini bu yılda yineleyecek. Başvurusu kabul edilen öğrencilere aylık olmak üzere 2 bin 500 TL burs desteği sağlanacak.

Gençlerin her alanda desteklenmesi gerektiğini belirten Kılıç, geleneksel hale getirdikleri burs desteklerini bu yılda devam ettirme kararı aldıklarını vurguladı. İmkanları dahilinde başvurusu kabul edilen öğrencilere aylık 2 bin 500 TL destek sağlayacaklarını vurgulayan Kılıç, “YKS tercihlerinde istedikleri üniversitelere yerleşen tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı burs başvuruları 5 Eylül 2024 tarihinde başlayacaktır” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —