Üniversite Öğrencilerine 2.500 TL Burs Verecek

Üniversite Öğrencilerine 2.500 TL Burs Verecek

Kırıkkaleli iş insanı e-imza Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kılıç, her yıl olduğu gibi bu yılda üniversite öğrencilerine yönelik burs desteğini sürdürüyor.

Yaptığı çalışmalarda Türkiye genelinde adından söz ettiren Kırıkkaleli iş insanı e-imza Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kılıç, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda anlamlı bir yardım kampanyasına imza atıyor. Kılıç, üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği burs desteğini bu yılda yineleyecek. Başvurusu kabul edilen öğrencilere aylık olmak üzere 2 bin 500 TL burs desteği sağlanacak.

Kılıç, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda anlamlı bir yardım kampanyasına imza atıyor. Kılıç, üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği burs desteğini bu yılda yineleyecek. Başvurusu kabul edilen öğrencilere aylık olmak üzere 2 bin 500 TL burs desteği sağlanacak.

Gençlerin her alanda desteklenmesi gerektiğini belirten Kılıç, geleneksel hale getirdikleri burs desteklerini bu yılda devam ettirme kararı aldıklarını vurguladı. İmkanları dahilinde başvurusu kabul edilen öğrencilere aylık 2 bin 500 TL destek sağlayacaklarını vurgulayan Kılıç, “YKS tercihlerinde istedikleri üniversitelere yerleşen tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı burs başvuruları 5 Eylül 2024 tarihinde başlayacaktır” dedi.



1

“Gönül Siyaseti” İçin MHP Teşkilatı Sahada

2

200 Kişi BBP’yi Bırakıp İYİ Parti’ye Geçti

3

AK Parti Kırıkkale’de 2028 Hedefleri Masaya Yatırıldı

4

Yerel Yönetimler Zirvesinde Kırıkkale Vurgusu

5

AK Parti Kırıkkale’den Ankara’da Birlik ve Sadakat Vurgusu

6

Aydın Demirdirek AK Parti’den İstifa Etti

7

Öztürk’ten Cezaevi Projesi Hakkında Önemli Açıklamalar