CÜNEYT TÜRKOĞLU


ÜRETEMİYORUZ

İlk devrenin son maçında deplasmanda Karşıyaka ile karşılaştık.


Bu maç Karşıyaka için ayrı bir önem taşıyordu. Hem taraftarının daha çok gelebileceği Bornova stadına geçtiler hem de Dünya Karşıyakalılar Günü’ydü. Stat çok kalabalık olmasa da karşılaşma coşkulu bir taraftarı önünde oynandı.

 

Maça bu sefer Osman Demirkan yerine Furkan Külekçi ile başladık. Furkan kendisine gelen fırsatları maalesef tepmeye devam etti.

 

İlk yarı karşılıklı cılız ataklarla geçti. İki takım da önemli pozisyon üretemedi ve devreye golsüz beraberlikle girdik.

 

İkinci yarı ise yine ligin başından beri kabusumuz olan bir şey oldu. Maçta geriye düştük.

Bu sene geriye düştüğümüz 3 maçı da kaybetmiştik. Takım geriye düşünce maalesef ligin en kötü takımlarından birisi gibi oluyor. Bu kadro kalitesi ne olursa olsun geriye düşünce de üretebilecek ve çevirebilecek yapıda. Bu sefer korktuğumuz başımıza gelmedi ve son dakikada Emirkan’ın attığı golle 1 puanı kurtardık. Bu maça da Furkan yerine daha çok gol arayan ve istekli Emirkan ile başlasaydık daha farklı sonuç görebilirdik.

Özellikle yedek kulübesi anlamında oyunu çevirecek oyuncularımız olmaması, rakipleri açmamıza engel oluyor. Oyuna giren oyunculardan Emirkan hariç( Emirkan da aslında 11 oyuncusu sayılır) maçın gidişatını değiştirecek oyuncular maalesef yok. Bu maçta da bunun eksikliğini fazlaca gördük.

Bu maçla beraber ligin ilk devresi bitmiş oldu. Şimdi 1 aylık bir ara var.

Ligin ikinci devresinde özellikle ofansif anlamda bu takıma takviyeler şart.  Fethiye ile aramızdaki puan farkı da artmaya devam ediyor. Bizim öncelikli ve gerçekçi hedefimiz play-off oynamak olmalı. Yapacağımız transferler, ikinci devre için umutlanıp umutlanmayacağımızı gösterecek.

 

Sonraki yazımda mevkilere göre ilk devrenin geniş bir analinizi yapacağım. Yeni yılın takımımıza şans ve mutluluk getirmesi dileğiyle…

  • Salı 25.2 ° / 10.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 24.8 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 21.3 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı