Zabıtayı tekme tokat dövdüler

Zabıtayı tekme tokat dövdüler

Kırıkkale`nin Başpınar semtinde bulunan hayvan pazarına kamyonlarla gelerek satış yapmak isteyen 4 kişi, dolu olduğu gerekçesiyle içeri alınmayınca, 3 zabıtayı tekme, tokat ve sopalarla dövdü. Zabıtalar, 2 günlük tedavinin ardından taburcu edilirken, 4 za

YER YOK DEDİLER?

Kırıkkale Belediyesi tarafından kurbanlık hayvan satışı yapılması için hazırlanan Başpınar semtindeki hayvan pazarına, arife günü akşamı Ankara`nın Kalecik İlçesi`nden getirdikleri bir kamyon dolusu küçük ve büyükbaş hayvanlarla girmek isteyen 4 kişi, yer olmadığı gerekçesiyle zabıtalar tarafından içeri alınmadı. Çıkan tartışmanın ardından hayvan satıcıları, tekme, tokat ve ellerindeki sopalarla 3 zabıtaya saldırdı.

 

BİR KİŞİ İSE SERBEST BIRAKILDI

Zabıta memurları Halil Ölmez, Hüseyin Ayan ve Burhanettin Erdoğan Ata yaralandı. 4 şüpheli ise gözaltına alındı. Zabıtalar 2 günlük tedavinin ardından taburcu edilirken, gözaltına alınan 4 zanlıdan amca çocukları oldukları öğrenilen Yaşar, Recep ve İlyas Karadoğan tutuklanarak, Delice Kapalı Cezaevi`ne gönderildiler. Bir kişi ise serbest bırakıldı.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama