Yüksel Tekstile kar erken yağdı

Yüksel Tekstile kar erken yağdı

Kırıkkale'nin önde gelen mağazalarından Yüksel Tekstilde kar önceden yağdı. Müşterilerin ilgisini çeken uygulama, vatandaşların büyük beğenisini topluyor.

FARKLI VİZYON

Farklı bir vitrin uygulaması yapan Yüksel Tekstil, görenler bakmadan geçmiyor. Vitrine iki adet aspiratör yerleştiren ve ortaya mankenleri koyan Yüksel Tekstil, oluşturduğu yapma karla insanların ilgisini çekmeye başardı. Özellikle akşamları rengarenk bir görünüme kavuşan vitrinde, görenler dakikalarca yapılan suni karı izliyor.

 

KAR ÖZLEMİ   

Bu sene Kırıkkale’ye daha kar yağmadığını ve vatandaşların kar özlemi çektiğini belirten Yüksel Tekstil yöneticileri, “Suni kar vatandaşların büyük ilgisini çekiyor. Dakikalarca vitrini izliyorlar. Böylelikle farklı bir hava yakalanıyor.” dediler.

 

YILBAŞINA ÖZEL İNDİRİM

Yüksel Tekstil’de yılın 365 günü indirim yaşandığını belirten Yüksel Tekstil yöneticileri,  “Yılbaşına özel indirim başlattık. Ürünlerimiz daha cazip hale getirdik. Vatandaşlarımızın mağazaya uğrayarak indirimleri daha yakından görebilirler. Yapılan kampanyalar, halkımızın bütçesine uygun oldu.” diye konuştular.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ