Yıldız yüzücülerimiz Kırıkkale´nin gururu

Yıldız yüzücülerimiz Kırıkkale´nin gururu

VALİ KOLAT, ÖĞRENCİLERİ MAKAMINDA KABUL ETTİ

Yıldız yüzücülerimiz Kırıkkale´nin gururu

Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme müsabakalarında dereceye giren Öğrenciler Kırıkkale Valisi Ali Kolat´ı ziyaret ettiler. Kolat´a yüzme sporuna verdiği destekten dolayı plaket sundular

ÖĞRENCİLERİ MAKAMINDA KABUL ETTİ

Vali Ali Kolat, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi yüzme müsabakalarında dereceye giren öğrencileri makamında kabul etti. Kabulde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ve Yüzme Federasyonu Kırıkkale Temsilcisi Mahmut Altındağ da bulundu.

10 İL ARASINDA DERECEYE GİRDİLER

On ilin katıldığı yüzme müsabakalarında erkekler takımından altıncı kızlar takımından ise üçüncü olarak yarı finale çıkan başarılı yüzücülere Vali Ali Kolat tarafından çeşitli hediyeler verildi.

KOLAT´A PLAKET TAKDİM ETTİLER

Ziyarette Vali Kolat´a,  yüzme sporuna vermiş olduğu katkılarından dolayı, Yüzme Federasyonu Kırıkkale Temsilcisi Mahmut Altındağ, Yüzme Federasyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Mazhar Bozdoğan adına bir plaket verdi. Daha sonra Vali Kolat, bir süre dereceye giren yüzücülerle sohbet etti ve onlara başarılarının devamını diledi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ