Yazıcıoğlu anısına yarışma düzenlendi

Yazıcıoğlu anısına yarışma düzenlendi

Kırıkkale Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Çanakkale Şehitleri ve Şehit Başkan Muhsin Yazıcıoğlu?nun şahadetinin 3. Yıl münasebetiyle ilk ve ortaöğretim öğrencileri arasında düzenlemiş olduğu şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenci

ŞİİR VE KOMPOZİSYON YARIŞMASI
Kırıkkale Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Mustafa Varışlı yaptığı konuşmada, ?Alperen Ocakları mensupları olarak yine buradayız. Çoğu okullarımızda bulunan Genç Alperenlerin, şehitlerimizin ruhuyla bütünleşerek ve kendi duygularını ortaya koyarak birbirinden güzel, anlamlı şiir ve kompozisyonları beğenerek okuduk. Gururlandık, mutluluk duyduk. Kompozisyon dalında 19, şiir dalında ise 14 başvuru aldık. Katılım bizi sevindirdi.Değerlendirme yaparken oldukça zorlandık.Bütün katılımcılara şükranlarımı sunuyorum.Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.Ocağımız bu tür kültür, eğitim ve hizmetlerine devam edecektir? dedi.
 
YAZICIOĞLU MİSYONU
Derece alan katılımcılar adına söz alan Himmet Yüce, Alperen Ocakları misyonunda kimseyi incitmek, üzmek aynı şekilde kimsenin kalbini kırmak gibi bir düşünce olmamış olmayacaktır da. Bu misyonun mensupları geçmişini ve tarihini iyi bilen insanlarımızdan oluşmuştur. Bu vatan için savaştan kaçınmayan, kendilerini mermilerin önüne siper eden atalarımızı hiçbir zaman unutmayacağız ve her zaman anmaya devam edeceğiz.Bizler bu yaşamda birliğe sevdalanmış kişileriz. Bizler Kınalı Kuzularız, söz konusu vatanımızsa tıpkı Hatice Ananın Hasan?ına yaktığı kına gibi bizde analarımıza kına yaktırmaya hazırız? diye konuştu.
  


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ