YAZ OKULLARI YÜZME KAYITLARINA BAŞLADI

YAZ OKULLARI YÜZME KAYITLARINA BAŞLADI

Kırıkkale?de son günlerde kaliteli yüzme hocaları ve yaz okulları sayesinde yüzmeye olan ilgi artmaya başladı. Yaz tatilinin yaklaştığı dönemde yüzme kurslarının kayıtları başladı.

YÜZME KURSU VERİLİYOR
Dinamik spor kulübü hocaları Makro AVM de stant açarak Bütün Kırıkkale?ye broşür dağıtıp neler yapacaklarını yüzme öğrenmek isteyen her yaşta insanları kabul etmek için kolları sıvadı. Yüzme öğrenmek isteyen kişilere uyarılırda bulunan Yüzme hocası Merve Yeliz Özcan , ?Biz dört  yıldır Kırıkkale?ye yüzmeyi sevdirip yüzlerce insanımıza kurs verdik. Yüzme öğrettik, şimdi yaz okulları sayesinde ailelerin üzerinden bir yük kalkacak çocuklar ve büyük bayan gruplar özel olmak üzere kayıtlarımız başladı? dedi.
 
HERKESİ YÜZMEYE BEKLİYORUZ
Bütün yüzme hocalarının alanında eğitimli olduğunu belirten Özcan, ?4?6 yaş,6?8 yaş,10-12 yaş gurubu ile 12-14 yaşlarındaki çocuklarımız ve gençlerimiz için kurslarımız açılacağı gibi büyük yetişkin bayanlar içinde yüzme kursumuz olacak. Kayıtlarımız ve öğrencilerimiz sınırlıdır. Hepsi konusunda uzman üniversite eğitimli hocalarımız Çimen Doğan, Işıl Kaytaz ve Halise Öz?dür. Kırıkkale Dinamik spor yaz okulu yüzme kurslarımıza isteyen herkesi bekliyoruz? diye konuştu.
 
DİĞER ALANLARDA KURSLAR DEVAM EDİYOR
Öte yandan yaz spor okullarında, Futbol, Basketbol, Güreş, Karate, Tekvando, Tenis , boks, karete , yüzme, boks, halter, kiciks boks, tenis hentbol, jimlastik , kros, masa tenisi, satranç, bilardo gibi branşlarında açılacak ve yaz sezonu boyunca devam edecek kursların kayıtları 15 hazirana kadar devam edecek .


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ