Yaşlılarımız daima baş tacımız olmuştur

Yaşlılarımız daima baş tacımız olmuştur

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI YAŞLILARA SAYGI HAFTASI DOLAYISIYLA YAŞLILARLA YEMEKLİ TOPLANTIDA BULUŞTU

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI YAŞLILARA SAYGI HAFTASI DOLAYISIYLA YAŞLILARLA YEMEKLİ TOPLANTIDA BULUŞTU

Yaşlılarımız daima baş tacımız olmuştur

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, yaşlıların tecrübelerinden yararlanılması gerektiğini belirterek, yaşlıların olduğu yerde huzur ve bereketin olduğunu söyledi. Akçay, AK Parti´nin göreve geldiğinden bu yana yaşlılar için önemli çalışmalar yaptığını bildirdi.

YAŞLI VATANDAŞLARIMIZI BİR ARAYA GETİRDİLER

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında, Kırıkkale´deki yaşlıları bir araya getirdi. Enar Otel´de düzenlenen toplantıda yaşlıların istekleri ve talepleri görüşüldü. Yaşlıların tecrübelerine ihtiyaçları olduğunu belirten Akçay, yaşlı olan evde bereket olacağını söyledi. AK Parti iktidarlarının göreve geldikleri günden itibaren yaşlılar için önemli adımlar attığını vurgulayan Akçay, gerçekleştirilen çalışmaların artarak süreceğini belirtti.

YAŞLILARIMIZ YAŞAM TECRÜBELERİNİ YANSITIYOR

Akçay konuşmasının devamında ?Bizleri yaşam tecrübeleri ile geleceğe hazırlayan yaşlılarımızın hayatlarını sağlıklı ve mutlu yaşamaları en büyük sorumluluklarımızdan biridir. AK Parti olarak, vatandaşımızın iradesi ile göreve geldiğimiz ilk günden bu yana tüm alanlarda yürüttüğümüz kalkınma programlarının yanı sıra yaşlılarımızın yaşam standartlarını arttırmak için verimli birçok projeyi hayata geçirdik. Sağlık, sosyal yaşam ve eğitim alanlarında attığımız adımlarla yaşlılarımız adına çok sayıda hizmeti hayata geçirdik? dedi.

GEÇMİŞLE ARAMIZDAKİ BAĞ GÜÇLENDİ

Geçmişle bugün arasında kurulan bağın AK Parti iktidarlarında güçlendiğini belirten Akçay, açıklamasının devamında, ?Yaşlılarımız sayesinde geçmiş ile bugün arasında kurulan bağın güçlendiğine inanıyoruz. Öte yandan AK Parti iktidarı olarak yaşlı hizmetlerini yaygınlaştırmak ve yaşlılarımıza sunulan hizmetlerin kalitesini en üst seviyeye taşımak adına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yeni çalışmalara imza atmak öncelikli hedeflerimiz arasında yer alacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası´nı en içten dileklerimle kutluyorum? ifadelerini kullandı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız