Yalçın Şengül Yetkililerden Yardım Bekliyor

Yalçın Şengül Yetkililerden Yardım Bekliyor

Geçirdiği hastalık sonrasında sol tarafı felçli kalan 58 yaşındaki Yalçın Şengül, Maddi durumu yetersiz olduğu için akülü bir sandalyeye ihtiyacı olduğunu belirten Şengül, bu konuda yetkililerden yardım bekliyor.

Kırıkkale'nin Kaletepe Mahallesi'nde yaşayan 58 yaşındaki Yalçın Şengül'ün hayatı, iki kez felç geçirmesi sonrası dramatik bir şekilde değişti. İlk olarak 2021 yılında felç geçiren Şengül, tedavi süreci sonrası günlük işlerini kendi başına yapabilecek hale gelmişti. Ancak, 2023 yılının Mart ayında ikinci kez felç geçirmesi, vücudunun sol tarafını tamamen işlevsiz bıraktı. Şimdi ise tekerlekli sandalyeye mahkum olan Şengül, 81 yaşındaki annesiyle birlikte kirada yaşamını sürdürüyor.

Felç sonrası günlük işlerini annesinin yardımı olmadan yapamayan Yalçın Şengül, yaşlı annesinden başka kimsesi olmadığını belirtti. Yüzde 67 engelli raporu bulunan Şengül'ün en büyük arzusu, akülü bir tekerlekli sandalyeye sahip olmak. Bu sayede hem ev içinde hem de dışarıda daha bağımsız bir yaşam sürebileceğini belirten Şengül, hayırseverlerin yardımını bekliyor.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız