Yakamoz?dan AB Dil Sertifikası

Yakamoz?dan AB Dil Sertifikası

Avrupa Dil Portfolyosu kapsamında İngilizce eğitim veren Özel Yakamoz Kolejinde, 2.dönem başlangıcında 1. dönem eğitim sürecini kapsayan seviye sınavını gerçekleştirdi. Başarılı olan öğrencilerin sertifikaları Özel Yakamoz Koleji tarafından verilecek.

ÖĞRENCİLERE SİNEMA MOTİVASYONU

Bu önemli sınavın sonucunda öğrenciler sınav stresini atmaları için Makro AVM Sinemalarında ?Efsane Beşli? isimli filme götürüldü. 3 boyutlu animasyon olan filmin gösterimi sırasında çok eğlenen Özel Yakamoz Koleji öğrencileri, 2. döneme tam motivasyon ile başlamış oldular.

DERS SAATLERİNİ ARTTIRILDI

Okul müdürü Büşra Usluadam ise, İngilizce eğitimine ağırlık veren Özel Yakamoz Koleji?nin 2. dönem sertifikasyon programından sonra İngilizce ders saatlerini arttırarak 2013-2014 eğitim döneminde 5. sınıflarda 18 saat İngilizce ve 2. yabancı dile geçeceklerini belirterek buna yönelik çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Çocukların sosyal aktivite ihtiyacına önem verdiklerini belirten Usluadam, bu şekilde aktivitelerde bulunup öğrencilere en güzel modern eğitimi verdikleri gibi, sosyal hayata da hazırlamak için ellerinden gelen yenilikleri yaptıklarını belirtti.

Anahtar Kelimeler: 0