YAKAMOZ?DAN 1. YERLEŞTİRMEDE %100 BAŞARI

YAKAMOZ?DAN 1. YERLEŞTİRMEDE %100 BAŞARI

Özel Anadolu Yakamoz İlköğretim Okulu 2009?2010 SBS de ortalama birinciliğinden sonra, 2010?2011 eğitim öğretim yılında da birinciliğini sürdürüyor.

ÇALIŞMALARIMIZIN MEYVESİNİ ALDIK

7 Temmuz 2011 de açıklanan sınav puanlarına göre tercih yapan öğrencilerin yerleştirme sonuçları 26 Temmuz 2011 de açıklandı. Özel Yakamoz Koleji geçen yıl birinci yerleştirmede sağladığı %100 başarıyı; bu yılda yine birinci yerleştirmede %100 başarı ile devam ettirdi.

Özel Yakamoz Koleji Kurucu Müdürü Büşra Usluadam: ?Geçen yıl ortalama birinciliğinden sonra, bu yıl yine ortalama birinciliği ile çalışmalarımızın meyvesini aldık. Bütün öğrencilerimiz tercih ettikleri okullara yerleştiler. Fen lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi ve Anadolu Liselerine bütün öğrencilerimizi yerleştirdik?

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

?Öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz ve bizler bu başarının haklı gururunu yaşıyor ve gelecek yıllarda artırmayı planladığımız başarımızın rotasını belirleyerek, şimdiden çalışmalarımıza başlıyoruz. Başarıda emeği geçen öncelikle öğrencilerimize, her durumda yakamoz ailesinin yanında olan velilerimize, özveri ile çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum? dedi.

 



Anahtar Kelimeler: 0