Yahşihan'da Yeni Hat Döşeme Çalışmaları Devam Ediyor

Yahşihan

Yahşihan Belediyesi, Erenler Mahallesi Kurt Deresi Mevkii'nde yıllardır süregelen kanalizasyon sorununu çözmek için önemli bir adım attı.

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, “Yıllardır dışarıya akan kanalizasyon suları çevrede çok büyük risk oluşturuyordu. Çözümü için kolları sıvadık. Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için her zaman ön plandadır. ” İfadelerini kullandı.

Yahşihan Belediyesi, Erenler Mahallesi Kurt Deresi Mevkii'nde uzun yıllardır devam eden kanalizasyon sorununun çözümü için önemli bir adım attı. Belediye yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, bölgedeki kanalizasyon hattının yıllardır tahrip olmuş durumda olduğu ve dışarıya akıntı yaparak çevre sağlığını tehdit ettiği belirtildi. Bu sorunun kalıcı olarak çözülmesi amacıyla başlatılan yeni hat döşeme çalışmaları hızla devam ediyor. Belediye, bu projeyle sadece mevcut sorunları çözmekle kalmayıp, aynı zamanda gelecekte benzer problemler yaşanmaması için gerekli önlemleri de almayı planlıyor. Yeni kanalizasyon hattının modern ve dayanıklı malzemelerle inşa edildiği, bu sayede uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde hizmet vermesinin amaçlandığı belirtildi.

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur konu hakkında yapmış olduğu açıklamasında, “Erenler Mahallesi Kurt Deresi Mevkii'nde daha önce tahrip olan ve yıllardır dışarıya akan kanalizasyon hattının çözümü için sürdürdüğümüz yeni hat döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Dışarıya akan kanalizasyon suları çevrede çok büyük risk oluşturuyordu. Çözümü için kolları sıvadık. Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için her zaman ön planda yer almaktadır. Çevreye akan pis su resmen göl haline gelmiş. Zamanında tedbir alınsa bu kadar kötü görüntü oluşmazdı. Ekiplerimiz yeni kanalizasyon hattı çekerek çevreyi temiz bir hale getirecek.” İfadelerini kullandı. Bu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, bölgedeki çevre kirliliğinin önüne geçilmesi ve daha sağlıklı bir altyapının oluşturulması hedefleniyor.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız