Yahşihan’da atıklar özel kutulara…

Yahşihan’da atıklar özel kutulara…

HİJYENE DİKKAT!

Yahşihan’da atıklar özel kutulara…

Yahşihan Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında ilçenin dört bir yanına özel atık toplama kutuları yerleştiriyor.

İçişleri Bakanlığı tarafından korona virüs tedbirleri kapsamında hazırlanan genelgede yer verilen atık toplama kutuları, Yahşihan’da yerleştirilmeye başlandı. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın talimatlarıyla, ilçenin dört bir yanına yerleştirilecek olan 150 adet atık toplama kutusuyla halk sağlığının korunması amaçlanıyor.

Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Türkyılmaz, “Korona virüs ülkemizde görülmeye başladıktan sonra biz de ilçemizde gerekli tedbirleri aldık. Camiler, okullar, kaymakamlık binamız, emniyet binamız ve belediye binamızın dezenfekte işlemlerini gerçekleştirdik. Bu hafta dezenfekte işlemlerine tekrar başlıyoruz.”

“Bunların dışında, ilçemizde bulunan her haneye beşer adet maskeyi 10 müdür ve 190 personelimizle beraber bir gün içerisinde dağıttık. Bugün de İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun genelgeleri doğrultusunda, maske ve eldiven atıkları için daha önceden hazırlamış olduğumuz özel çöp kutularını, mahallelerimize ve kamu kuruluşlarımıza yerleştireceğiz. Vatandaşlarımızdan ricamız öncelikli olarak evde kalmaları. Dışarı çıkan vatandaşlarımızdan ise kullandıkları maske ve eldivenleri bu çöp kutularını atmalarını rica ediyoruz” dedi.



1

“SOSYAL HAKLARDAN YOKSUN, ESNEK ÇALIŞTIRILAN ON BİNLERCE İNSAN VAR”

2

"BÜTÜN METAL İŞÇİLERİNİN HAKLARINI KORUMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

3

Özel Eğitim Okullarından Duygu Dolu Gösteriler

4

SEBZE FİDESİ VE ATA TOHUMU DAĞIITILDI

5

Beden Eğitimi Öğretmenleriyle Bir Araya Geldi

6

Şehitlerimiz Kampüste Dualarla Anıldı

7

Vefat Eden Öğretmenin Ödülü Annesine Verildi