Yahşihan Halkı İçin Tüm Kolaylıklar Sağlanıyor

Yahşihan Halkı İçin Tüm Kolaylıklar Sağlanıyor

Yahşihan Belediyesi irtibat büroları Yahşihan halkı için büyük kolaylık sağlıyor. Vatandaşlar ilçe merkezine gitmeden su ve emlak işlemlerini rahatlıkla yapabiliyor.

Yahşihanlılara eksiksiz hizmet sunabilmek, istek ve şikâyetleri daha hızlı sonuca kavuşturabilmek için Yeşilvadi Mahallesi, Yenişehir Mahallesi, Seyrantepe Mahallesi ve Hacıbey Mahallelerinde bulunan belediye irtibat büroları vatandaşlara kolaylıklar sağlıyor. Bu irtibat büroları sayesinde Yahşihan halkı ilçe merkezine gitmeden su ve emlak işlemlerini burada yaparken, taleplerini de iletebiliyor. Ayrıca Yahşihan halkına 7/24 hizmet sağlayan Yahşihan Belediyesi, 0505 164 46 40 numaralı WhatsApp İhbar Hattına gelen istek ve talepleri ilgili birim müdürlerine aktararak kesintisiz çözüm sunarken tüm sorunlara müdahale ediyor.

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur yapmış olduğu açıklamasında, “Vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini sunmak için her alanda çalışmalarımız devam ediyor. Yeşilvadi Mahallesi, Yenişehir Mahallesi, Seyrantepe Mahallesi ve Hacıbey Mahallelerinde bulunan irtibat bürolarımız vatandaşlarımıza hizmet noktasında çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlarımız istek, şikâyetlerini iletebiliyor aynı zamanda su ve emlak işlemlerini burada yapabiliyorlar. Bu ve buna benzer vatandaş odaklı çalışmalarımız devam edecektir.” İfadelerini kullandı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız