Yahşihan Belediyesi İlaçlama Çalışması Başlattı

Yahşihan Belediyesi İlaçlama Çalışması Başlattı

Yahşihan Belediyesi hava sıcakliklarının artmasıyla birlikte sinek ve haşere oluşumuna karşı ilaçlama seferberliğine devam ediyor.

TATİL SÜRESİNCE ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM ETTİ
İlaçlama ekiplerince yürütülen çalışmayla özellikle Kurban Bayramından sonra tüm mahallelerde kurban kesim noktaları ve çöp konteynerlerinde gece gündüz demeden eş zamanlı olarak ilaçlama yapılıyor.

HALKIMIZIN SAĞLIĞI BİZİM ÖNCELİKLİ GOREVİMİZ
Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, “İlçemizde bütün cadde ve sokaklarda bulunan çöp konteynerlerinde ve kurban kesim noktalarında karasinek ve haşerelerle mücadele çerçevesinde ilaçlama çalışması yapmaktayız. İnsan sağlığı kadar çevre için de önemli olan bu uygulama sayesinde karasinek ve diğer haşerelerden kaynaklanan salgın hastalıkların önüne geçilerek ilçemizin daha temiz bir çevreye kavuşturulması amacıyla çalışıyoruz. Çöp konteynerleri ekiplerimiz tarafından ilaçlanarak dezenfekte ediliyor. Halkımızın sağlığını doğrudan ilgilendiren temizlik konusunda belediye olarak titizlikle görev yapıyoruz.” dedi. 
 

Yahşihan’da kurulan kurban kesim noktaları başta olmak üzere ilçe genelinde tüm cadde, sokak ve parklarda yürütülen ilaçlama çalışması sabahın erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar sürüyor. Ekiplerin yürüttüğü yoğun çalışmayla sinek ve haşerenin önüne geçiliyor

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız