Voleybol ?da heyecan

Voleybol ?da heyecan

24 Aralık - 31 Aralık 2012 tarihleri arasında 17 Ağustos Spor Salonunda düzenlenen Okul Spor Faaliyetleri Küçük Kızlar Voleybol Müsabakalarının finali ile kapanış törenine öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

ÖDÜL TÖRENİ

17 Ağustos Spor Salonunda düzenlenen Okul Spor Faaliyetleri Küçük Kızlar Voleybol Müsabakalarının ödül törenine, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Küçük Kızlarda turnuvaya  8 okul katıldı.  Okul Spor Faaliyetleri Küçük Kızlar Voleybol Turnuvasının ödül törenine, 75. Yıl Orta Okulu ile Şehitler Ortaokulu arasında yapılan final maçı sonrası geçildi. Turnuvanın sonunda kazanan taraf 75. Yıl Ortaokulu oldu.

KAYBEDENLER ÜZÜLMESİN 

Ödül Töreninde konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak spor için yapılan bütün faaliyetlere tam destek verdiklerini sporun doğasında kazanmak kadar kaybetmenin de olduğunu belirterek kaybeden takımların üzülmemelerini, daha fazla çalışarak bundan sonraki turnuvalarda kazanabileceklerini söyledi. Ünlü son olarak bütün sporculara başarılar diledi. Okul Spor Faaliyetleri  Voleybol branşında dereceye giren okullara madalyalarını ve kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Milli Eğitim Şube Müdürü Sabri Gündüz ve okul müdürleri verdi.

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ