Vicdansız adam

Vicdansız adam

Kırıkkale`de, Kore gazisi Dursun Başkaya, maaşını bankadan aldıktan sonra yanına gelen bir kişinin cebindeki parayı alıp kaçtığını ileri sürdü.

KORE GAZİSİ YAŞLI ADAMIN EMEKLİ PARASINI ÇALDILAR.

Vicdansız adam  

Kırıkkale`de, Kore gazisi Dursun Başkaya, maaşını bankadan aldıktan sonra yanına gelen bir kişinin cebindeki parayı alıp kaçtığını ileri sürdü.

MAAŞINI TÜMÜNÜ ALMIŞLAR

Başkaya, emekli maaşını bankadan çektikten sonra Yenidoğan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi`nde bulunan bir alışveriş merkezinin önüne geldiğini belirterek, "Alışveriş merkezinin önünde 40-45 yaşlarında bir kişi yanıma geldi. Bir şey söyleyeceğini ifade ederek beni kenara çekti. Sonra bana sarıldı. Bu esnada gömleğimin cebinde bankadan aldığım emekli maaşımla, tanıdığımdan borç aldığım toplam 825 lira vardı. Bana sarıldığında parayı cebimden almış. Aldığını fark ettim ama bu halimle arkasından yetişemedim. Ne olduğunu anlayamadım. Şahıs bir anda gözden kayboldu. Ne diyeyim, kaldım ortada" diye konuştu. Esnaflar, Başkaya`yı teselli etmeye çalıştı. Polisin olayla ilgili soruşturma başlattığı belirtildi.



Süleyman Kılıç
28.10.2014 19:36:30
O AVM nin yada oradki banka ve işyerlerinden birinin mutlaka kamerası vardır heralde

1

Kayınpederinin Kurşunlarına Hedef Olan Eser Ereli’den Acı Haber

2

Vali Makas: “Şükürler Olsun Hiçbir Can Kaybımız Yok”

3

Yahşihan İtfaiyesi Bahadır Kimya Fabrikasındaki Yangına Koştu

4

Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi Yangınla Sarsıldı

5

Duman Ailesi Büyüklerini Uğurladı

6

İki Akraba Arasındaki Gerilim Felakete Yol Açtı

7

Yahşihan OSB’de Kaynak Kazası; 2 İşçi Can Verdi