VEDA YEMEĞİ

VEDA YEMEĞİ

VALİ YARDIMCILARINA VE KAYMAKAMLARA VEDA YEMEĞİ VERİLDİ

VEDA YEMEĞİ

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, il genelinde emeği geçen ve görev yeri değişen Vali Yardımcıları ile Kaymakamlara veda yemeği verdi.

 

GENİŞ KATILIM

Polis Evinde gerçekleştirilen veda yemeğine Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Serdar Bayrakçıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Durmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Burhanettin Öksüm, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, Vali Yardımcıları ve İlçe Kaymakamları katıldı.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

Vali Yardımcısı olarak görev yapan İsmail Özdemir, Fethi Yorulmaz, Mustafa Işık, Ali Çetin ile Delice Kaymakamı Hüseyin Sayın, Sulakyurt Kaymakamı Hasan Ongu?nun atamaları değişik il ve ilçelere yapılması nedeniyle veda yemeği verildi. Yemekte kısa bir konuşma yapan Vali Güner, ilimizde emeği geçen ve diğer illere atanan vali yardımcılarımıza teşekkür etti. Kendileri ile uyumlu ve istişare içinde çalıştıklarını vurgulayan Güner, yeni görev yerlerinde kaymakam ve vali yardımcılarına başarılar diledi.



1

"HEP BİRLİKTE DAHA DOĞRU YARINLARA İLERLEMEK DİLEĞİYLE"

2

Yeşil Vadi Su Birliği Tesisi artık daha da güçlü

3

TÜRKİYE VE MALİ ARASINDAKİ TİCARİ İLİŞKİMİZİ ARTIRACAĞIZ

4

SAADETTİN SARAN KIRIKKALE'DE İFTARINI AÇTI

5

HER AKŞAM TIKLIM TIKLIM

6

180 KATILIMCI ARASINDAN DERECEYE GİRDİ

7

“YÖRESEL ÜRÜNLER PAZARI” ESNAFLA BELEDİYE’NİN ARASINI AÇTI