Vay uyanık vay!

Vay uyanık vay!

Kırıkkale?de ?Dolandırıcının böylesi de hiç görülmedi? dedirtecek türden yeni bir dolandırıcı türedi. Sarrafları sabit bir telefonla arayan kişi kendini ünlü bir avukat olarak tanıtıp 10 tane Cumhuriyet Altını istedi. Bu gelişmeden şüphelenen sarraflar du

KENDİSİNİ AVUKAT OLARAK TANITIP SARRAFLARDAN CUMHURİYET ALTINI İSTEYEN UYANIĞIN HEVESİ KURSAĞINDA KALDI.
Vay uyanık vay!
Kırıkkale?de ?Dolandırıcının böylesi de hiç görülmedi? dedirtecek türden yeni bir dolandırıcı türedi. Sarrafları sabit bir telefonla arayan kişi kendini ünlü bir avukat olarak tanıtıp 10 tane Cumhuriyet Altını istedi. Bu gelişmeden şüphelenen sarraflar durumu polise bildirince uyanık dolandırıcının hevesi kursağında kaldı.
HEVESİ KURSAĞINDA KALDI
Kırıkkale?de ?Dolandırıcının böylesi hiç görülmedi? dedirtecek türden yeni bir dolandırıcı türedi. Kendini uyanık sanan kişi sabah saatlerinde sarrafları sabit bir telefonla arayarak kendini avukat olarak tanıtıp Cumhuriyet altını istedi.
Zafer Caddesindeki birkaç sarrafı aynı yöntemle arayan kişinin önce sarraflara yakınlık gösterip önce hal hatır sorduğu ve ardından kendisine 10 tane Cumhuriyet altını göndermelerini istediği öğrenildi. 
ANKESÖRLÜ TELEFONDAN ARAMIŞ
Özellikle sabah saatini seçen şahsın durumundan şüphelenen sarraflar ise hemen durumu polise bildirdi. Sıkça benzeri durumlarla karşılanan sarrafların uyanıklığı uyanık dolandırıcının hevesini kursağında bıraktı. Cadde üzerindeki sarrafları aynı yöntemle dolandırmak isteyen kişinin kim olduğu konusunda soruşturma başlatılırken yapılan incelemede sarrafların ankesörlü telefondan arandığı tespit edildi. Bu arada sarrafların bu ve benzeri dolandırıcılıklara karşı uyanık olmaları istendi.


Anahtar Kelimeler: 0