Vali Makas; 30 Ağustos, Kardeşlik Duygularının en Güzel Tecellisidir

Vali Makas; 30 Ağustos, Kardeşlik Duygularının en Güzel Tecellisidir

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı yayımladı

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “Bugün, ecdadımızın bize emanet ettiği mukaddes toprakları canları pahasına savunduğu, bağımsızlığımızın teminatı olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı idrak ediyoruz. Bu zafer, sadece bir savaşın neticesi değil, aynı zamanda milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en güzel tecellisidir.

Milletimizin yüzyıllar boyunca yaşadığı mücadeleler ve elde ettiği zaferler, bizlere büyük bir miras bırakmıştır. Bu mirasın en önemli parçalarından biri de, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan Büyük Taarruz zaferidir. 30 Ağustos Zaferiyle, milletimiz sadece düşman işgalinden kurtulmakla kalmamış, aynı zamanda yeni bir medeniyetin inşası için de önemli bir adım atmıştır.

Aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulanan bu topraklar, bir emanettir. Gelecek nesillere düşen görev ise bu emanete sahip çıkmak, bu zaferin anlamını çocuklarımıza ve gençlerimize anlatmak, onların milli bilinçle yetişmelerini sağlamaktır. Onlara vatan sevgisi, millet birliği ve bağımsızlığın önemini aşılamak, geleceğe güvenle bakmalarını sağlamak hepimizin görevidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Aziz Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız