Vali Haktankaçmaz ile Başkan yemek dağıttı

Vali Haktankaçmaz ile Başkan yemek dağıttı

BELEDİYE TARAFINDAN NOKTA´DA AÇILAN İFTAR ÇADIRI DOLDU TAŞTI

BELEDİYE TARAFINDAN NOKTA´DA AÇILAN İFTAR ÇADIRI DOLDU TAŞTI

Vali Haktankaçmaz ile Başkan yemek dağıttı

Kırıkkale Belediyesi tarafından Nokta mevkiine kurulan iftar çadırında Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz ile Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ellerine kepçeyi alıp vatandaşlara iftar yemeği dağıttı.

VATANDAŞLAR ÖNCE ŞAŞIRDI

İftar çadırına elen vatandaşlar yemek kazanlarının başında vali ve belediye başkanını görünce şaşkınlık yaşadı. Vali Haktankaçmaz ve Başkan Saygılı vatandaşlara yemek dağıtımı yaparken yüzlerini hijyenlik ölçüsünde maskeyle kapattılar. Kepçelerle vatandaşların kaplarına yemeklerini doldurdular.

ORUÇLARINI BİRMİKTE AÇTILAR

Yemek dağıtımının ardından masalara geçilerek, iftar vakti beklendi. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı ve iftar yemeği sonrası dualar edildi. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ?Belediyemiz tarafından Nokta cami önünde kurulan İftar Çadırını, Sayın Valimiz Mehmet İlker Haktankaçmaz ile birlikte ziyaret ettik. Vatandaşlarımıza iftar yemeğini dağıtarak birlikte iftarımızı yaptık. Allah tüm yaptığımız ibadetleri kabul etsin? dedi.

VATANDAŞLARLA İFTAR AÇMAK HUZURLU

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz ise, ?Vatandaşlarla birlikte iftar açmanın huzurunu ve hazzını yaşadık. Ramazan ayının sosyal yardımlaşma ve dayanışma duygusunu geliştirdiğini hepimiz biliyoruz. Bu tür buluşmaları sağlayan ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü