Uyarılar kimin umurunda?

Uyarılar kimin umurunda?

43 İLİN GEÇİŞ GÜZERGÂHINDA “KORONA VİRÜS” TATİLİ YOĞUNLUĞU

43 İLİN GEÇİŞ GÜZERGÂHINDA “KORONA VİRÜS” TATİLİ YOĞUNLUĞU

Uyarılar kimin umurunda?

Türkiye genelinde ilk, orta, lise ve yükseköğrenim öğrencilerine yönelik korona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında getirilen tatil, 43 ilin geçiş güzergâhında bulunan ülkenin önemli kavşak noktalarından birisi olan Kırıkkale'de trafikte yoğunluk yaşanmasına yol açtı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında bakanlar ve ilgili kurumların katılımıyla gerçekleştirilen korona virüs toplantısının ardından ilk, orta ve lise öğrencilerine 1, üniversitelere de 3 hafta kesintisiz tatil edildi.

Tatili fırsata çeviren vatandaşlar memleketlerine gitmek için yollara akın etti. Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergâhı olan ve “kilit kavşak” olarak adlandırılan Kırıkkale'de de araç trafiği yoğunluğu saat 14.00 sıralarında etkili olmaya başladı. Trafiğin hafta sonunda da devam etmesi öngörülüyor.



1

Kırıkkale Belediyesi’nden Temizlikte Örnek Hizmet

2

19 Mayıs Coşkusu Dinek Dağı'nda Devam Etti

3

GENÇ İŞÇİLER 2. BÜYÜK KURULTAYI ANKARA’DA TOPLANDI

4

“SOSYAL HAKLARDAN YOKSUN, ESNEK ÇALIŞTIRILAN ON BİNLERCE İNSAN VAR”

5

"BÜTÜN METAL İŞÇİLERİNİN HAKLARINI KORUMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

6

Özel Eğitim Okullarından Duygu Dolu Gösteriler

7

SEBZE FİDESİ VE ATA TOHUMU DAĞIITILDI