"Üniversite Güvenlik Tedbirleri Toplantısı" yapıldı

Kırıkkale Üniversitesi Güvenlik Tedbirleri Koordinasyon Toplantısı Kırıkkale Valisi Mehmet Makas Başkanlığında Yapıldı

Kırıkkale Üniversitesi Güvenlik Toplantısı, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas başkanlığında, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan’ın katılımıyla gerçekleşti.  Toplantıda; Kırıkkale Üniversitesi  ile ilçelerde bulunan yüksekokul ve meslek yükse kokullarda öğretim ortamının bozulmasına yönelik faaliyetlerin önüne geçilmesi, güvenliğin devamlılığının sağlanması, gerekli emniyet tedbirlerinin alınması, yasal olmayan eylem ve etkinliklere meydan verilmemesi amacıyla yapılan genel güvenlik tedbirleri, mevcut çalışmalar, üniversitede muhtemel asayiş olayları ile yurtların ulaşım ve güvenlik sorunları ele alınarak değerlendirmeler yapıldı.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Vekili Ender Faruk Uzunoğlu, Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ,  Kırıkkale İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hasan Acar, İlçe Kaymakamları ile ilgili kamu kurum ve kuruluş müdürleri katıldı.

Öğrencilerin huzurlu ve güvenli eğitim almalarının çok önemli olduğunu belirten Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan,'' Ülkemizin farklı bölgelerinden üniversite eğitimi için ilimize gelen öğrencilerin huzur ve güven ortamında iyi bir eğitim almaları önemli. Güvenlik konusunda ilgili tüm kurumlarımızla iş birliği içerisindeyiz. 2024-2025 Akademik yılının öğrencilerimiz ve bizler için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız