Umre Adaylarına seminer

Umre Adaylarına seminer

Kırıkkale?de Hac organizasyonu yapan İpekçi Turizm umreye gitmek için müracaat eden adaylara, Umre ziyareti ile ilgili bilgilendirdi.

İpekçi Turizm tarafından Kızılkanat Düğün Salonu?nda düzenlenen programa katılan vatandaşlara, ihramın giyilişi ve yapılacak ibadetler hakkında bilgiler verildi. İl Müftüsü Bekir Gerek?in anlattıklarını pür dikkat dinleyen adayların heyecanlarını gizleyemedikleri gözlendi.

UMRECİLERE HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİ

Müftü Bekir Gerek Gerek  "Allah umrenizi kabul eylesin resul eylesin. Sağ salim umrenizi yaparak ülkemize geri kavuşmayı nasip eylesin. Bugün mübarek aynı zamanda kandil yani Hz. Muhammet Mustafa`nın (s.a.v) seneyi devriyesi bundan bin 433 sene önce dünyayı şereflendirmişlerdir. Bu akşam onun dünyayı şereflendirmesini kutlayacağız, anlayacağız, anlamaya çalışacağız. Onun güzel ahlakını anlayarak gecemizi kutlamaya çalışacağız. Kandiliniz mübarek olsun" dedi.

BİN KİŞYE YAKIN BAŞVURU VAR

Bekir Gerek Kırıkkale`de yaklaşık bin kişinin umreye gitmek için başvurduğunu belirterek şöyle konuştu: "Gerek hacda gerekse umrede Diyanet İşleri Başkanlığı denetimi altında yapılmaktadır. Din görevlileri sizinle beraber rehberlik yaparak bu yolculuğa

çıkacaklardır. Kırıkkale`den şu ana kadar bin kişiye yakın umreye gitmek isteyen kayıt yaptırmıştır. Bunun içinde Müftülük, İpekçi Turizm ve diğer turizmlerden kişiler vardır. Bu da mutluluk vericidir. Demek ki Kırıkkaleli kardeşlerimiz Rasullulah muhabbetini gönüllerinde yaşatıyorlar görevlerini yerine getirmeye çalışıyorlar bende bundan dolayı sizleri kutluyor ve tebrik ediyorum."

İPEKÇİ FARKI FARK ETTİREN FİRMA

Kırıkkale halkının kutsal topraklara gitmek için birbirleriyle yarıştığını ifade den İpekçi Turizm Umre Koordinatörü Mehmet İpekçi şirket olarak bütün imkânlarını kendilerini tercih eden vatandaşlara sunduklarını belirterek, ``İnsanlar ibadetlerini yaparken, dünyalık işleri düşünmeleri için alt yapımızı dört dörtlük yaptık. İnsanlara her türlü imkânı sunuyoruz. Kırıkkale, Konya ve Ankara olmak üzere toplan 915 kişi 26?29 Ocak tarihleri arasında kutsal topraklara gidecek. Umre ibadetimizi tamamlamış olacağız. Kırıkkale`de Umre yetkisini tek başına yapan firma İpekçi Turizm`dir`` dedi.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü