ULUSOY, İMZASINI ÇEKTİ

ULUSOY, İMZASINI ÇEKTİ

Mustafa Özbek?in CHP?den Aday Adaylığını açıklamasından sonra bugün CHP aday adayları ortak basın açıklaması yaparak, Özbek?e karşı çıkmıştı. Bugün yapılan ortak basın açıklamasından karşı çıkan Aday Adaylarından Rafet Ulusoy, basın bildirisinde ki imzası

ÖNEMLİ OLAN PARTİMİZİN MİLLETVEKİLİ ÇIKARMASINDIR
Basın açıklamasını aday adaylarından Murat Çakırca, Coşkun Ögürpiroğlu, Ahmet Eroğlu, Hakan Yurdakul, Rafet Ulusoy, Eftal Sarısu, Yaşar Yılmaz, Aliye Gündüz, Hacı Arap Karadurmuş ve Mehmet Şenses destek vermişti. Fakat daha sonra bu aday adaylarından Rafet Ulusoy basın bildirisinde ki imzasını geri çekti. İmzasının geri çekme sebebini belirten Ulusoy, ?Önemli olan partimizin milletvekili çıkarmasındır. Hangi isim ile milletvekili çıkarma şansımız varsa, o ismi destekleyeceğim? dedi. 


Murat Özkan
8.04.2011 00:32:16
Yaşanan arbede kasıtlıdır. Sayın Özbek`in adaylığı CHP adına bir kazançtır. Bunu herkes bildiği halde adayların kıştırtıcılık yaparak partiyi karıştırmaları manidardır. Sayın Rafet ULUSOY`u tebrik ediyorum. İmzasını çekerek yaptığı açıklama diğer adaylara örnek olmalı. Gerçek CHP`li sayın ULUSOY gibi düşünür. Düşüncesizce yapılan bu açıklama ve partiyi karıştırma girişimi diğer partilerin ve özellikle AKP`nin işine gelir. Bunu da herkes böyle bilsin.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız