Tütüncülere Kaçak Operasyonu

Tütüncülere Kaçak Operasyonu

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi Müdürlü ekiplerince şehir merkezindeki 4 işyerinde yapılan aramada 710 paket değişik marka kaçak sigara ile sigara malzemeleri ele geçirildi. İşyeri sahipleri hakkında yasal işlem yapıldı.

İŞYERLERİNE OPERASYON YAPILDI

İl Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden yapılan bilgilendirme notunda şu ifadelere yer verildi  “Görevlilerimizce, kaçakçılık suçları ile ilgili ilimiz genelinde gümrük kaçağı sigara satışı yapan şahıs ve iş yerleri ile ilgili yapılan çalışmalarda, Kırıkkale Sulh Ceza Hâkimliğinin Arama ve El Koyma Kararına istinaden,  tütüncü olarak faaliyet gösteren 4 adet iş yerinde 31.10.2014 günü saat: 14.30 civarında yapılan aramalarda;

1- A.T isimli şahsın işletmeciliğini yapmış olduğu Yaylacık Mahallesi Nene Hatun Caddesi üzerinde Tütüncü adı altında faaliyet gösteren iş yerinden değişik markalarda toplamda 277 (iki yüz yetmiş yedi) Paket gümrük kaçağı sigara, 11 kutu (2200 adet boş sigara filtresi) Makaron ele geçirilmiştir.

2- E.Y isimli şahsın işletmeciliğini yapmış olduğu Gürler Mahallesi 688. Sokak üzerinde tütüncü olarak faaliyet gösteren iş yerinden değişik markalarda toplamda 124 (Yüz yirmi dört) Paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir.

3- H.T isimli şahsın işletmeciliğini yapmış olduğu Güzeltepe Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde tütüncü olarak faaliyet gösteren iş yerinden değişik markalarda toplamda 143 (Yüz kırk üç) Paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir.

4-A.G isimli şahsın işletmeciliğini yapmış olduğu Güzeltepe Mahallesi 573 sokak üzerinde tütüncü olarak faaliyet gösteren iş yerinden değişik markalarda toplamda 166 (Yüz altmışaltı) Paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir.

Yapılan aramalarda 4 adet tütüncü olarak faaliyet gösteren tütüncü dükkânından değişik markalarda toplam 710 (Yedi yüz on) paket faturasız, hologramsız, TAPDK rumuzu bulunmayan gümrük kaçağı sigara,11 kutu (2200 adet boş sigara filtresi) Makaron elde edilmiştir. Şahıslar ile ilgili olarak 5607 SKM suçundan tahkikat başlatılmıştır.”



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama