Türkmen soydaşlarımıza Kırıkkale sahip çıktı

Türkmen soydaşlarımıza Kırıkkale sahip çıktı

Ülkelerinden, yaşanan savaş nedeniyle yurtlarını bırakıp Türkiye'ye sığınan Türkmenlere sahip çıkılıyor. Ankara'da kısıtlı imkânlar nedeniyle derme çatma evlere yerleştirilen ailelere Kırıkkale'den de yardım eli uzandı.

TOPLANAN GIDA, GİYSİ VE NAKDİ YARDIMLAR AİLELERE BİZZAT ULAŞTIRILDI.

Türkmen soydaşlarımıza Kırıkkale sahip çıktı

Ülkelerinden, yaşanan savaş nedeniyle yurtlarını bırakıp Türkiye’ye sığınan Türkmenlere sahip çıkılıyor. Ankara’da kısıtlı imkânlar nedeniyle derme çatma evlere yerleştirilen ailelere Kırıkkale’den de yardım eli uzandı.

BİZ BURADAYIZ, YANINIZDAYIZ

MHP Kırıkkale eski Merkez İlçe Başkanı ve Belediye Başkanı Aday Adayı İşadamı Serdar Yarar ve Belediye Meclis Üyesi Halit Tufan başlattıkları girişim sonucu Kırıkkaleli yardımseverlerden temin ettikleri gıda, giysi ve benzer eşyalardan oluşan yardım malzemelerini Ankara’daki ailelere bizzat teslim etti. Yarar konuyla ilgili, Türkmen ailelere “Biz buradayız, yalnız değilsiniz ve her zaman yanınızdayız. Bundan sonrada yanınızda olacağız” dedi

IŞİD ZULMÜNDEN KAÇARAK BİZE SIĞINDILAR

IŞİD`in saldırıları sonrası yurtlarını terk ederek Ankara Yenimahalle’de MHP il ve ilçe teşkilatları tarafından temin edilen ve kısıtlı imkânlara sahip evlerde ikamet etmek zorunda kalan Türkmen ailelerine teslim edilen bu yardımların anlamlı olduğunu söyleyen Serdar Yarar kampanyanın Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Yenimahalle İlçe Teşkilatı tarafından başlatıldığını ve İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Gürbulak öncülüğünde yürütüldüğünü bildirdi.

KIRIKKALE DUYARSIZ KALMADI

Kampanyaya Kırıkkale’nin de duyarsız kalmadığını belirten Yarar Yapılan yardım çağrısına başta kendisi olmak üzere MHP Kırıkkale Belediye Meclis Üyesi İşadamı Halit Tufan, MHP Eski İl Bşk Yardımcısı, İşadamı Durmuş Türkekul, İşadamı Murat Gümüşbaş, Eski Merkez İlçe Yönetim kurulu üyeleri Adem Demirel ve Coşkun Zeren ile Yardımcı olan Yavuz Tuğlu, Mehmet Seyfi, Adem Oğuz ve Kırıkkaleli hayırsever esnafların bir araya gelerek savaş mağduru soydaşlara yardımları ulaştırdıklarını kaydetti. Yarar yardımların miktarının ise 1 buçuk ton gıda, 2 bin parça giyim, 20 koli temizlik malzemesi ve bin lira nakit para olduğunu açıkladı.

SOYDAŞLARIMIZLA HASRET GİDERDİK

Yarar açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Yapılan yardımları bizzat teslim eden hayırseverler soydaşlarımızla buluşmanın mutluluğunu yaşadılar. Türkmen ailelere yapılan yardımların Kırıkkale ayağının öncülerinden MHP Kırıkkale eski Merkez İlçe Başkanı ve 2014 Belediye Başkanı Aday Adayı İşadamı Serdar Yarar, ailelerle kucaklaşmasının ardından “Biz buradayız, yalnız değilsiniz ve her zaman yanınızdayız” dedi. İşadamı Yarar, “Onlarla hasret giderdik, sohbet ettik. Bizleri onlarla buluşturan, büyük bir özveri ve inançla onlara sahip çıkan, sıkıntı ve dertlerini dile getiren, çözüm üreten MHP Ankara Yenimahalle İlçe Teşkilatımıza ve İlçe Başkan Yardımcısı Sn. Hakan Gürbulak beye Teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun” sözlerine yer verdi.

EV EŞYASI VE GIDAYA İHTİYAÇ VAR

Yarar, Yardımda bulunmak isteyenlerin kendileri ile veya MHP Yenimahalle İlçe Teşkilatı ile irtibata geçebileceklerini söyledi. En çok Ev Eşyası ve gıda malzemelerine ihtiyaç duyulduğunu söyleyen yarar, bu yardıma herkesi davet etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü