Tarih: 31.03.2016 07:40

Türkiye´yi karanlığa teslim etmeyeceğiz

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye´yi karanlığa teslim etmeyeceğiz

CHP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan´a yapılan saldırının adli değil siyasi bir saldırı olduğunu söyledi. Kızık ?Bu, saldırı demokrasiye yapılan bir bir saldırıdır. Bu saldırı eşkıyanın sokağa indiğini göstermiştir ama CHP olarak Türkiye´yi karanlığa teslim etmeyeceğiz? dedi.

KİŞİSEL DEĞİL SİYASİ BİR SALDIRI

Otomobiliyle evine giderken önü başka bir otomobil tarafından kesilerek darp edilen Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan´a yapılan saldırıyı Kırıkkale teşkilatı olarak kınadıklarını belirten Kızık Tozan´a yönelik saldırının tamamen siyasi olduğunu vurguladı. Kızık Kırıkkale örgütleri olarak bu saldırıyı esef ve nefretle kınadıklarını da belirterek böylesi çirkin olayların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.

TÜRKİYE´Yİ KARANLIĞA TESLİM ETMEYECEĞİZ

Türkiye´nin kurucu partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi´nin ülkeyi karanlığa teslim etmeyeceğinin altını çizen Kızık, ?İl Başkanımızın yanındayız ve bu saldırıyı kendimize yapılmış kabul ediyoruz. CHP olarak karanlığa, baskıya, zorbalığa, faşizme, diktatörlüğe karşı mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz. ?Yüzde 50´yi zor tutuyoruz´ anlayışının ürünü olan bu tür saldırılar bizi yolumuzdan döndüremeyecek? şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —