Türkiye´nin, milletin iradesine ihtiyacı var

Türkiye´nin, milletin iradesine ihtiyacı var

AK PARTİ AYLIK OLAĞAN DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINDA KONUŞAN KOORDİNATÖR MİLLETVEKİLİ ÖZYOLCU:

AK PARTİ AYLIK OLAĞAN DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINDA KONUŞAN KOORDİNATÖR MİLLETVEKİLİ ÖZYOLCU:

Türkiye´nin, milletin iradesine ihtiyacı var

AK Parti olağan il danışma meclisi toplantısı yapıldı. Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Mürsel Akçay her an seçim olacakmış gibi hareket halinde olarak çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi Koordinatör Milletvekili Halil Özyolcu ise ?Teşkilatlarımız arasında hiçbir zaman ben meselesi yok, biz meselesi vardır. Türkiye´nin AK Partiye, Cumhurbaşkanımıza ve milletinin iradesine ihtiyacı vardır. " diye konuştu.

TEŞKİLATLARDAN YOĞUN KATILIM

AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı her ay düzenli olarak gerçekleştirilen danışma meclisi toplantısını hafta sonunda gerçekleştirdi. İl Kültür Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Koordinatör Milletvekili Halil Özyolcu, Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, İl Başkanı Mürsel Akçay,  Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İlçe Teşkilatları ve partililer katıldı. İl Teşkilatının faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, konuşmasında önceki gün Diyarbakır merkez Bağlar ilçesinde düzenlenen bombalı saldırıyı kınayarak başladı. Şehitlere rahmet, yaralılara acil şifa dileklerinde bulunan Akçay terörün Türk Milletine asla boyun eğdiremeyeceğini ifade etti.

2023´E EMİN ADIMLARLA

Türkiye´nin artık eski Türkiye olmadığını dile getiren İl Başkanı Akçay ?Türkiye artık,  Ekonomide ayakları yere basan, politikaları dünya gündeminde konuşulan, sürekli atılım ve gelişim içerisinde, dünya devletleri arasında gelecek 50 yılın en gelişmiş ülkeleri arasında gösterilen bir ülke konumundadır. Türkiye AK Kadroların 15 yılda yaşattığı gelişim ve değişimle sadece kendi ülkesinin değil komşu ülkelerin de gündemlerini belirleyen bir ülke olmuştur. AK Parti hükümetlerinin atılımlarıyla, ülkemizin durumu her geçen gün daha iyi noktalara giderken teşkilat olarak bizlerde her an seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. AK Parti´nin ve Türkiye´nin 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlemesi için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz? dedi. Akçay, teşkilat olarak aylık ve haftalık faaliyetlerine edeceklerini dile getirdi.

KIRIKKALE´YE HİZMET EDİYORUZ

İl Başkanı Mürsel Akçay´ın ardından Kadın Kolları İl Başkanı İrem Nur Özer ve Gençlik Kolları il Başkanı Müjdat Yurtseven´in teşkilatlarının faaliyetlerini sunum olarak aktardığı toplantıda Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da, Kırıkkale Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Yapımı devam eden Şehir Parkı çalışmalarının 2017 yılında tamamlanacağını ve hizmete sunulacağını dile getiren Başkan Saygılı, 700 araçlık otopark için ihale sürecinin tamamlandığını ve yapım çalışmalarının 15 günlük bir süre içerisinde başlayacağını dile getirdi. Kırıkkale halkının gösterdiği teveccühün kendilerine güç verdiğinin altını çizen Saygılı, Karşıyaka kavşağına yapımı planlanan alt geçit çalışmalarının da çok kısa bir sürede başlayacağının dile getirdi. Saygılı, Kırıkkale´ye çağın gereklerine uygun birde bisiklet yolu kazandırdıklarını ifade etti.

TÜRKİYE YENİ BİR DÖNEME GİRDİ

Türkiye´nin oldukça uzun ve meşakkatli bir yola girdiğini ifade eden Milletvekili Abdullah Öztürk, Türkiye´de yeni bir dönemin başladığını ifade etti. 15 Temmuz sürecinin ardından başlayan kamudaki ihraçlarla Fetö yapılanmasının devletin içerisinden temizlendiğini ve temizlenmeye de devam edeceğini dile getiren Öztürk ?Muhalefet partileri başkanlık sisteminin sadece Cumhurbaşkanımıza endeksli olduğunu sürekli deklare ederek kafa karıştırmaya çalışıyor. İşin aslı böyle değil. İşin aslı başkanlık sistemi Türkiye´de ve bürokraside tıkanmış birçok yolun önünü açacak. Başbakanımızın da ifade ettiği gibi, meclis başkanlık sistemi oylamasında 367´yi bulsa dahi kararı milletinin iradesine bırakacaktır. Çünkü AK Parti gücünü milletten alan bir partidir? dedi.

AK PARTİ´DE BEN YOK BİZ VARIZ

Danışma meclisi toplantılarının AK Partinin en fazla önemsediği ve en coşkulu geçen toplantılar olduğunu dile getiren Koordinatör Milletvekili Halil Özyolcu ?15 Temmuz gecesi gördük ki; AK Parti kadroları kim var denildiğinde sağına soluna ya da arkasına bakmadan ben varım diyebilen insanlardan oluşmaktadır. Teşkilatlarımızın bu özverileri sayesinde AK Parti 15 yılda Türkiye´ye çağ atlattı. AK Parti siyasetinde tevazu, terbiye ve ahlak vardır. AK Parti siyasetinde lükse ve kibre itiraz vardır. AK Parti teşkilatları arasında hiçbir zaman ben meselesi yok her platformda biz meselesi vardır. Türkiye´nin AK Partiye, Cumhurbaşkanımıza ve milletinin iradesine ihtiyacı vardır. AK Parti´nin de işini ciddiyet ve disiplinle yapan teşkilatlara ihtiyacı vardır? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız