Tunçbilek, MHP aday adaylarıyla yemekte buluştu

Tunçbilek, MHP aday adaylarıyla yemekte buluştu

Kırıkkale Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Serkan Tunçbilek tarafından MHP Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylarına Sarı Konak Otelinde yemek verildi.

TUNÇBİLEKTEN BİRLİK MESAJI
Yemeğe MHP Aday Adaylarının çoğu katıldı. Yemekte konuşma yapan Tunçbilek memleketin zor bir süreçten geçtiğini söyleyerek. Bu süreçte vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıkmamız, bunlara sahip çıkarken de devleti ve milleti kandıran siyasi oluşumlara karşı dimdik hep birlikte ayakta durmanın çok gerekli olduğunu dile getiren, Tunçbilek bu dönem Kırıkkale Belediyesinin MHP Adayıyla kazanılacağına yürekten inandığını belirtti.
VATAN İÇİN TEK YÜREK TEK BİLEK 
MHP Aday Adayları yemekte yaptıkları konuşmalarda bu adaylık süreci sonunda kim seçilirse seçilsin tek yürek tek bilek halinde bütün güçleriyle birbirlerine destek sözü verdi. Memleketin durumunun hiç iç açıcı olmadığını belirten adaylar bu karmaşık ve sahte düzene dur deme zamanın geldiğini bu seçimler dede vatandaşın sandıkta en doğru şekilde kararını verip MHP ?ni yürekten destekleyip hem Kırıkkale?de hem de Türkiye genelinde çok olumlu sonuçlara imza atılacağını söylediler.


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız