TÜMÇADER'den gazileri ziyaret

TÜMÇADER

Kırıkkale Tüm Çalışanlar Kültür ve Yardımlaşma Derneği (TÜMÇADER) yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesini ziyaret etti.

MUTLU OLDUK

Ziyarette günün anlam ve önemini dile getiren TÜMÇADER, yetkilileri ev sahibi derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal, ziyaretin kendilerini memnun ettiğini bildirerek teşekkürlerini iletti. Öcal, konuşmasında:”Biz vatandaşlarımızdan bizleri yalnız bırakmamalarını bekliyoruz. Şehitlerimizi, gazilerimizi ve derneğimizi sadece özel gün ve haftalarda  değil her zaman hatırlamalarını ziyaret etmelerini ve unutmamalarını diliyoruz. Tüm vatandaşlarımızı özellikle çocukları ile beraber derneğimize bekliyoruz. Çocuklarımız bizleri ve değerlerimizi tanısınlar bilsinler sahip çıksınlar istiyoruz.” dedi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

TÜMÇADER Başkanı Cengiz Acar da konuşmasında :”Biz dernek olarak her zaman yanınızdayız. Daha öncede derneğinizi ziyaret etmiştik. Bizler şehitlik ve gazilik makamının bilincinde olan ve en önemli değer olarak gören derneklerden biriyiz. Bizleri her zaman yanınızda bulacaksınız. Derneğimiz ,ile iş birliği içinde ortak faaliyetlerde bulunmak isteriz.Özellikle TÜMÇADER Çocuk Kulübü ile ortak çalışmalarımız çok faydalı olacaktır.çocuklarımızla birlikte şehit ailelerini ve gazilerimizi ziyaret etmek onlarında bu değeri duyguyu hissi tanımalarını sağlayacaktır.”diye konuştu.

BİZ DE BEKLERİZ

Sivil toplum örgütlerinin günümüzdeki önem ve misyonundan bahsedilen ziyarette ev sahibi derneğin Şeref Defterini imzalayan Acar,  bu ziyarette bulunmanın kendilerini memnun ettiğini ev sahibi dernek başkanı Öcal ve tüm üyelerini derneklerinde ağırlamak istediklerini dile getirdi. Görüşme sonunda karşılıklı memnuniyetler dile getirilerek hatıra fotoğrafı çektirildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü