TGT´nin iftarına yoğun katılım

TGT´nin iftarına yoğun katılım

BEKLENENİN ÜZERİNDE KATILIM OLDU

TGT´den Ankara´yı buluşturan iftar

Türkiye Gençlik Teşkilatı´nın geleneksel iftar yemeği Ankara zirvesini andırdı. Eski yeri çok sayıda siyasetçi, bürokrat, iş adamı ve çok sayıda davetlinin katıldığı iftar yemeği özel Restoranda gerçekleştirildi. TGT Genel Başkanı Hakan Polat, Genel Başkan Vekili Ömer Tekiner ve Yönetim Kurulu Üyelerinin misafirleri kapıda tek tek karşıladıkları iftar programında, Genel Başkan Polat yemek öncesi konuklarla bir bir ilgilenip sohbet etti.

BEKLENENİN ÜZERİNDE KATILIM OLDU

TGT´nin geleneksel iftar yemeğine bu yıl beklenin üzerinde bir katılım olurken, iftar öncesi bir araya gelen konuklar sohbet ettiler. Akşam Ezanın okunmasıyla birlikte dualar eşliğinde iftarlarını açan TGT Üyeleri ve misafirler birlik ve beraberlik içinde iftarlarını açtılar. İftar Programı öncesi bir konuşma yapan Genel Başkan Hakan Polat, ?Geleneksel olarak TGT Genel Merkezi olarak yapmış olduğumuz iftar yemeğini bu yıl da büyük katılımla gerçekleştirdik. 81 il başkanımız, ilçe başkanlarımız, genel merkez yöneticilerimiz ve konuklarımızla birlik ve beraberlik içinde iftarımızı açtık. Ramazan ayı dolayısıyla birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek amacıyla sık sık toplantılar ve istişare toplantıları yapıyoruz. Bugün de artık geleneksel hale gelen iftar yemeğimizi verdik. Yemeğimize katılarak bizleri onurlandıran tüm konuklarımıza tek tek teşekkür ederim. Yüzyılın gençlik teşkilatı TGT olarak çalışmalarımız sürecektir? dedi.

ŞIVGIN´DAN SICAK MESAJLAR

Sağlık Eski Bakanı Halil Şıvgın ise, ?Ülkemizde gençlerimize yönelik bu tür verimli çalışmalar yapılması bizleri çok mutlu ediyor. Türkiye Gençlik Teşkilatı´nın genç ve yetenekli Genel Başkanı Hakan Polat kardeşimi ve gerçekleştirdikleri çalışmaları dikkatle izliyorum. Kendisini ve teşkilatını tebrik eder, bu tür gençlik teşkilatlarının artmasını temenni ederim. Gayet samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde bulunmaktan çok memnun oldum? diye konuştu.

HER KESİMDEN KATILIM OLDU

TGT´nin genel merkez yöneticilerinin yanı sıra 81 il başkanı, ilçe başkanları, Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı Ali Hürate, BAŞKON Genel Başkanı Mehmet Akyol, BAŞKON İcra Kurulundan Gazeteci Abdullah Yiğit, Seher Tetik, Osman Acar, Genel Sekreter Recep Acar, Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Dulkadiroğlu Derneği Genel Başkanı Köksel Er, Kültür Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Cumhur Böler, Milli Gençlik Vakfı Onursal Başkanı Nevzat Laleli, Farabi Bilim ve Teknoloji Derneği Genel Başkanı Osman Acar, Sağlık Eski Bakanlarından Halil Şıvgın, AK Parti Şanlıurfa Eski Milletvekili Zülfikar İzol, AK Parti Şanlıurfa Eski Milletvekili Doç. Dr. Abdülkerim Gök, RP ve FP Diyarbakır Eski Milletvekili Ömer Vehbi Hatipoğlu, Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı ve ANER Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın, Ankara Vali Yardımcısı Şükrü Yıldırım, TRT Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Cafer Tayyar Özkan, Okyanus Kolejleri Kurumsal Tanıtım Müdürü Feyzullah Yavuz, Gümrük Bakanlığı Müşaviri Adnan Öcal, Başbakanlık Müşavirleri, Kalkınma Bakanlığı Danışmanları, Milletvekili Danışmanları, İçişleri Bakanlığı Belediyeler Baş Denetçisi Recep Demir, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek´in Özel Kalem Müdürü Gürgen Koyuncuoğlu, TRT Genel Müdürlüğü Hukuk Baş Müşaviri Maruf Okuyan ve çok sayıda STK temsilcisi ve TGT üyeleri katıldı.

HABER MERKEZİ



Anahtar Kelimeler: Ankara buluşturan iftar