Teşekkürler Başkan Saygılı

Teşekkürler  Başkan Saygılı

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, gece vardiyasında görev yapan Belediye işçilerini ziyaret etti. Ziyaretin ardından Belediye işçileri Başkan Mehmet Saygılı'ya her zamana yanlarında olduğu için teşekkür etti.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Belediyeye bağlı çeşitli müdürlüklerde görev yapan işçileri ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Saygılı Kırıkkale için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti. İşçiler ile sohbet eden Başkan Saygılı, işçilere çeşitli ikramlarda bulundu.

Ziyarette işçilerin taleplerinide dinleyen başkan Saygılı, Başkan Saygılı ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, '' Kırıkkalemiz için tüm ekiplerimiz 7/24 çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz her zaman sahada bizde her zaman olduğu gibi yine işçi kardeşlerimizi ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledik. Tüm ekiplerimize çalışmalarında başarılar diliyorum'' diye konuştu.

İşçiler ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek her zamana yanlarında olan Belediye Başkanı Sayın Mehmet Saygılı'ya teşekkür etti



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ