Terörün tuzağına düşmeyeceğiz

Terörün tuzağına düşmeyeceğiz

TERÖR KARDEŞLİĞİMİZİ BOZMAK İSTER

Terörün tuzağına düşmeyeceğiz

Bingöl Karlıova ilçesinde yol kesen terör örgütü PKK mensuplarına müdahalede bulunan güvenlik güçlerini taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Muhammed Gürlek, Uzman Çavuş Haşim Dirik ve Uzman Erbaş Musa Saydam için Bingöl´de tören düzenlendi.

BİNGÖL´DE TÖREN

Kırıkkaleli Şehit Jandarma Uzman Çavuş saydam ile aynı saldırıda şehit olan Jandarma Astsubay Muhammed Gürlek ve Uzman Çavuş Haşim Dirik için ilk tören Bingöl´de düzenlendi.  Şehitlerin Türk bayrağına sarılı naaşları, Bingöl Havalimanı´na getirildi. Burada gerçekleştirilen tören, saygı duruşunda bulunuldu, şehitlerin öz geçmişi okundu.

TERÖR KARDEŞLİĞİMİZİ BOZMAK İSTER

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, törende yaptığı konuşmada, şehitlerin en yüksek mertebeye ulaşan insanlar olduğunu söyledi. ?Şehitlerimizi biz bu yüce mertebelerde uğurluyoruz" diyen Yılmaz, askerlerin hain bir şekilde şehit edilmesine neden olanları, terörü, terör örgütlerini ve söz konusu örgütlere destek verenleri lanetledi.  Yılmaz, şöyle konuştu: ?Terör kardeşliğimizi bozmak ister. Terör ülkemizin gelişmesine, güçlenmesine, daha müreffeh ve ileriye gitmesine, büyümesine engel olmak ister, terör huzurumuzu bozmak ister. Terörün amaçları neyse, bu eylemleri gerçekleştirirken neyi amaç edindiyse, neyi hedef edinmek istediyse, onlara karşı da inatla, sabırla duracağımızı bir kez daha söylemek istiyorum. Hiçbir zaman terörün tuzağına düşmeyeceğiz, hiçbir zaman onların amaçladığı noktalara gitmeyeceğiz? Yapılan törenin ardından 3 şehit memleketine uğurlandı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ