Terörü lanetliyoruz

Terörü lanetliyoruz

EĞİTİM SEMİNERLERİ KAPSAMINDA BİR ARAYA GELDİLER

Terörü lanetliyoruz

Kırıkkale SMMMO Yönetim Kurulu Adına açıklama yapan Ferman Aldemir, odada yapılan toplantı öncesi konuşmasında terörü lanetle kınadıklarını söyledi.

ŞEHİTLERİMİZE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ

Ferman Aldemir, 10 Aralık Cumartesi günü İstanbul´da Çevik Kuvvetler Birliği hedef alınarak polisimize ve halkımıza karşı yapılan terör saldırısını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah´tan rahmet milletimize baş sağlığı diliyoruz. Yaralılara Cenab-ı Allah´tan acil şifalar diliyorum. Bu saldırılar karşısında birlik beraberlik ve tam bağımsızlık inancımızla dimdik duracağımızı, bu topraklarımızı milletimize vatan yapan inanç ve mücadele ruhumuz hain terör karşısında asla sarsılmayacaktır. Şehitlerimizin ruhu şad olsun? dedi.

EĞİTİM SEMİNERLERİ KAPSAMINDA

Aldemir, ?Kırıkkale Mali Müşavirler Odamızın siz değerli meslek mensupları ve stajyerlerine yönelik hazırlamış olduğu eğitim faaliyetleri kapsamında e-defter, e-fatura, e-arşiv, kep (kayıtlı elektronik posta) ile ilgili e-uygulamalar bilgilendirme seminerini Ankara SMMMO eğitimcilerinden Selçuk Gülten bey sizleri bilgilendirecektir. kendilerine şimdiden teşekkür ediyorum. Artık günümüzde e uygulamalar ön planda gelmektedir. e-devlet, e-ticaret, e-fatura, e-defter vs daha birçok bilgi ve iletişim elektronik ortamda yapılmaktadır.?

E DEFTER VE E FATURA BİLGİSİ

Aldemir, ?Bu nedenle ticaret erbabı müşterilerimizi ilgilendiren en önemli konuların başında e-defter, e-fatura, e-arşiv gelmektedir. Gelir İdaresi Başkanlığının tebliğine göre 2015 yılında gayrisafi hasılatı 10 milyon lirayı aşan mükellefler 01.01.2017 yılından itibaren e defter ve e fatura uygulamasına geçecektir. Bu uygulamayı ise siz değerli meslek mensuplarımız yapacaktır. Müracaatlar ise 31 Aralık 2016 sondur. Bu seminerde bizleri yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen TÜRMOB Denetleme Kurulu Üyesi Nevzat Akkaya´ya ayrıca teşekkür ederim? şeklinde konuştu. Ankara SMMMO Eğitimcilerinden Selçuk Gülten´de toplantıya katılan mali müşavirlere slayt eşliğinde bilgiler verdi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ