Tercih yapmadan önce buraya uğrayın

Tercih yapmadan önce buraya uğrayın

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilerin LYS de doğru tercih yapabilmeleri için kayıt merkezi açıldı. Kayıt Merkezinde bulunan alanında uzman öğretmenler öğrencilere 24 Temmuz 3 Ağustos 2012 tarihleri arasında hizmet verecek.

BAŞARIMIZ 3 YILDIR ARTIYOR
Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, yaptığı açıklamada, Kırıkkale?nin eğitimde başarısının arttığını belirtti. Okur, ?Başarımız her geçen gün artıyor, en önemli dallarda bu başarıyı yakaladık. Başarıda emeği gecen öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilere teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz ve velilerimiz buraya gelerek, iyi bir tercih yapsınlar. Uzman ekiplerimiz burada hizmet verecek? dedi.

ÇALIŞARAK BAŞARIYI SAĞLADIK
Başarıyı yakalamak için çok çalıştıklarını belirten Okur, Kırıkkale?nin LYS MF alanında başarılı olmasının sırrının veli, öğrenci, öğretmen ve idareci denkleminin aynı oranda çalışmasına bağladı. Okur konuşmasının devamında, ?Öğrencilerimize yardımcı olacağımız ve eğitim hususun ne kadar hayati önem taşıdığını vurgulamak istedik. Bizde Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü ve olarak 8 tane alanında uzman rehber öğretmenlerimizle birlikte 24 Temmuz 3 Ağustos 2012 tarihleri arasında doğru hedefi vurmalarının hesabı içerisinde olacağız ?diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ