Terbiyesiz adamlar

Terbiyesiz adamlar

Balışeyh?te yalnız yaşayan yaşlı bir kadının evine girerek mutfaktaki eşyalarını çalmak isteyen 2 kişi yaşlı kadının çığlıkları üzerine polis tarafından suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Yaşlı kadının mutfağındaki bakır kazanları çalmaya kalıştılar

ÖNCE MUTFAĞA GİRDİLER
Balışeyh?in Ballı Mahallesi`nde ikamet eden ve yalnız olarak yaşayan D.N`nin evine iki kardeş oldukları belirtilen A.Z. ve İ.Z.  girerek yaşlı kadının mutfağında bulunan bakır kazan ve diğer eşyaları çalmak isterken yaşlı kadın mutfağa girdi. Hırsızları karşısında gören kadın müdahale etmek istedi.

 DÖVMEYE KALKTILAR
Evde yalnız olarak kalan D.N. ile hırsızlar arasında çıkan arbede esnasında kadının çığlıklarını duyan komşuları durumu polise bildirdi.Olay yerine gelen polis ekipleri, şüphelileri gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.



1

Kırıkkale Belediyesi’nden Temizlikte Örnek Hizmet

2

19 Mayıs Coşkusu Dinek Dağı'nda Devam Etti

3

GENÇ İŞÇİLER 2. BÜYÜK KURULTAYI ANKARA’DA TOPLANDI

4

“SOSYAL HAKLARDAN YOKSUN, ESNEK ÇALIŞTIRILAN ON BİNLERCE İNSAN VAR”

5

"BÜTÜN METAL İŞÇİLERİNİN HAKLARINI KORUMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

6

Özel Eğitim Okullarından Duygu Dolu Gösteriler

7

SEBZE FİDESİ VE ATA TOHUMU DAĞIITILDI