TEMAD kongresini yaptı

TEMAD kongresini yaptı

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kırıkkale Şubesi olağan kongresi dernek binasında kalabalık bir katılım ile gerçekleşti.

CİDDİ YOL ALDIK
Kongre, dernek toplantı salonuna misafirlerin alınması ve Divan Başkanlığına İbrahim Gürses’in oy birliği ile seçilmesi ile başladı. Bir önceki dönemin mali konularının Başkan Coşkun Koçak tarafından ibrası yapıldı. Koçak yapmış olduğu konuşmada “Derneğimiz yeni kurulmuş olmasına rağmen hızla üye sayılarımızın artırılması hedeflenmiş ve üyelerimizin şahsi gayretleri ile üç yüzlü rakamlara ulaşmıştır. Derneğimize tüzük gereği emekli astsubayların üye olduğu gibi eş ve çocukları da üye olabiliyor. Bu anlamda da ciddi bir yol almış bulunmaktayız” dedi.

DERNEK BİNASI ULAŞIMI KOLAYLAŞTI
Koçak dernek merkezi hakkında da bilgi vererek, “Derneğimizin yeri daha önce kat olarak çok yüksekte olduğundan kullanım zorluğu çekiliyordu. Derneğimizi şu anki yerimize taşıyarak daha rahat ulaşım imkanı sağlandı” şeklinde konuştu. Daha sonra yapılan seçim ile derneğin yeni yönetimi ile belirlendi. Buna göre;

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ
Dernek Başkanlığına Coşkun Koçak ve Dernek Genel Koordinatörlüğüne ise Fazlı Güventürk seçildi. Yönetim Kurulu Asil üyeler şöyle oluştu; Coşkun Koçak, Oktay Karaçam, Yusuf Erdoğan, Hasan Koç, Raşit Arslan.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ