TEMAD adından söz ettiriyor

TEMAD adından söz ettiriyor

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri ile kahvaltılı istişare toplantısı düzenledi.

HER İLDE ŞUBE AÇILACAK

Kırıkkale Şube Başkanı Coşkun Koçak Başkanlığında yapılan istişare toplantısına TEMAD Kırıkkale Şubesi yöneticileri katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan TEMAD Kırıkkale Şube Başkanı Coşkun Koçak, “Türkiye’nin hemen her yerinde kuruluşunu tamamlayan ve Astsubayların sesi olan TEMAD’ın Kırıkkale Şubesinin kuruluşunun üzerinden henüz bir yıl geçmemiş olmasına rağmen yapmış olduğumuz etkinliklerle üyelerimizin sorunlarını giderme gayretindeyiz. Bu amaçla belli periyotlarla bir araya geliyor ve daha nasıl güzel hizmet ederimin istişaresini yapıyoruz. Geçen hafta sonunda yapmış olduğumuz kadın kolları toplantısı ile bizlere meslek hayatımızda destek olan eş ve çocuklarımızın bizlerden taleplerini ve yapmamız gereken çalışmaları aldık. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” şeklinde konuştu.

HER ALANDAN ÜYEMİZ VAR

Emekli olduktan sonra her alanda varlıklarını sürdüren Astsubayların bu toplantısına Bal üretimi yapan ve kendisi de emekli Astsubay olan Raşit Arslan sponsorluk yaptı.

HER AY DÜZENLİ TOPLANILACAK

Kırıkkale TEMAD İl Başkalığı Basın ve medya Başkanlığı görevini yürüten Fazlı Güventürk ise konuşmasında “ bundan böyle bu toplantılar daha geniş platformda yapılacak ve mutlaka basınımız davet edilerek derneğimizin daha çok tanınması ve faaliyetlerimizin anlaşılması için adım atılacaktır” şeklinde konuştu. Toplantı daha sonra gündemin değerlendirilmesi ve sorunların yerinde çözümü ile sona erdi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü