Tecrübemizle bu seçimi kazanacağız

Tecrübemizle bu seçimi kazanacağız

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, 2014 yerel seçimlerinin Kırıkkale'nin kazanacağı bir seçim olacağını söyledi. Yılmaz, geçmişten gelen tecrübesiyle bu seçimi alacaklarını bildirdi.

KIRIKKALE HALKI GÜVENİYOR

Kırıkkale Sebzeciler Odası Başkanlığı ve yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. 2014 yerel seçimlerinin güzel bir hava içerisinde geçeceğini belirten Yılmaz, tecrübesiyle bu seçimi kazanacaklarını söyledi. Yılmaz konuşmasının devamında, “Kırıkkale’yi seven, bizlere inanan her yöreden, her görüşten, her fikirden gönül dostlarımız ortak adayı olarak huzurlarınızdayım. Geçmişten gelen tecrübemizle partimizin ve teşkilatımızın destekleriyle bu seçimi alacağımıza inanıyoruz”

 

HEDEFE ULAŞACAĞIZ

Yılmaz, “Sandıkta kaybettiğimiz seçimi inşallah bu sefer teşkilatımız ve partimiz ile birlikte çok büyük bir farkla alacağıma inanıyorum. Kırıkkaleli hemşerilerime teşekkür ederim. 1994 yılında ilk adaylığımda benim yanımda oldular.10 bin oyu katlayarak bizim yanımızda oldular. Bu seçimde bunu daha çok katlayarak bizle beraber hep birlikte hedefe ulaştıracaklarına inanıyorum” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız