Tecrübemi şehrimiz için kullanacağım

Tecrübemi şehrimiz için kullanacağım

Kırıkkale eski Milletvekili Kemal Albayrak 7 Haziranda yapılacak Milletvekili seçimlerinde Kırıkkale'den Milletvekili aday adaylığı için başvurdu. Albayrak tecrübe ve birikiminin Kırıkkale için kullanacağım” dedi.

YENİ TÜRKİYENİN İNŞASI

Albayrak “Yeni Türkiye İnşasında, Bürokrasi ve siyasi hayatımdaki tecrübe ve birikimimi doğduğum ve yaşadığım ilimize aktarmak için AK Parti’den Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Kırıkkale’den aday adaylığı başvurumu yaptım.

“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olanıdır” düsturunu benimsemiş bir memleket sevdalısı olarak, Kırıkkale’mizin 2023 hedefine sizlerle birlikte ulaşmak arzusuyla yola çıkıyorum.

Bu kutlu yolculukta hemşerilerimizle ve dava arkadaşlarımızla omuz omuza vermek, kol kola yürümek ve hayır dualarını almak benim en büyük gücüm olacaktır.

Hep birlikte Yeni Türkiye için,

Sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.



1

“Gönül Siyaseti” İçin MHP Teşkilatı Sahada

2

200 Kişi BBP’yi Bırakıp İYİ Parti’ye Geçti

3

AK Parti Kırıkkale’de 2028 Hedefleri Masaya Yatırıldı

4

Yerel Yönetimler Zirvesinde Kırıkkale Vurgusu

5

AK Parti Kırıkkale’den Ankara’da Birlik ve Sadakat Vurgusu

6

Aydın Demirdirek AK Parti’den İstifa Etti

7

Öztürk’ten Cezaevi Projesi Hakkında Önemli Açıklamalar