Taşımacılığın yeni adresi ?Mega Nakliyat?

Taşımacılığın yeni adresi ?Mega Nakliyat?

Nakliyat ve turizm işletmeciliğine hızlı bir giriş yapan Mega Nakliyat, yaklaşık 1 ay önce hizmete açıldı. Evden eve ilden ile sigortalı taşımacılık yapan Mega Nakliyat, özel gün ve gezilerde de müşterilerine araç temin ediyor.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Kısa bir süre önce hizmete giren Mega Nakliyat, turizm ve nakliyat sektöründe adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Geniş kapsamlı bir hizmet ağı ve profesyonel çalışma prensibini şiar edindiklerini dile getiren Mega Nakliyat İşletmecisi İsa Ateş, taşımacılıkta tüm hizmetlerinin sigorta kapsamında olduğunu söyledi. Son model araçlar ile hizmet verdiklerini belirten Ateş, özel gün ve gezilerde müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuklarını söyledi.

 

RENT A CAR

Kırıkkale?de taşımacılık sektöründe iddialı olduklarını ve bunu en kısa zamanda ispatlayacaklarını anlatan Ateş, Kırıkkale?de bir numara olmak için kaliteli hizmet anlayışından ödün vermeyeceklerini söyledi. Ateş, ?Nakliyat ve turizm işletmeciliğine hızlı bir giriş yaptık. Özel gezilerin yanı sıra Rent a Car hizmeti de veriyoruz. Son model araçlarımızla Kırıkkale ve Türkiye geneline hizmet veriyoruz. Nakliyat hizmetimizle birlikte turizm alanında da aktif hizmet veriyoruz.

 

 

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: 0