Tasavvuf müziği herkesi büyüledi

Tasavvuf müziği herkesi büyüledi

Kırıkkale Üniversitesi tarafından Mevlana'yı Anma Haftası nedeniyle İl Kültür Merkezi'nde tasavvuf müziği konseri düzenlendi. Düzenlenen törende tasavvuf müzikleri dinleyicileri mest etti.

SEMA GÖSTERİSİ YAPILDI

Düzenlenen törende Vali Ali Kolat, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Adalet Komisyonu Başkanı İbrahim Coşkun, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Öğretim üyeleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.Kırıkkale Üniversitesi Güçlendirme Vakfı 2.  Başkanı Prof. Dr. Kemalettin Çetiner vakfın faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, Kırıkkale Üniversitesine yönelik yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

 

PLAKET VERİLDİ

Programda sanat yönetmenliğini ve solistliğini Dr. Timuçin Çevikoğlu’nun yaptığı ilahi ve nefeslerden oluşan Tasavvuf Müzik topluğu Mevlana’nın eserlerinden oluşan çeşitli ilahiler söyledi. Kırıkkale Üniversitesi Fars Dili ve Edebiyatı Öğretim Üyesi ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Karaismailoğlu da, Mevlana’nın hayatı ve eserleri hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra Dr. Timuçin Çevikoğlu Başkanlığında sema gösterisi yapıldı. Programdan sonra Dr. Timuçin Çevikoğluna düzenlemiş olduğu sema gösterisi için Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız tarafından bir plaket verildi.



1

Kırıkkale Belediyesi’nden Temizlikte Örnek Hizmet

2

19 Mayıs Coşkusu Dinek Dağı'nda Devam Etti

3

GENÇ İŞÇİLER 2. BÜYÜK KURULTAYI ANKARA’DA TOPLANDI

4

“SOSYAL HAKLARDAN YOKSUN, ESNEK ÇALIŞTIRILAN ON BİNLERCE İNSAN VAR”

5

"BÜTÜN METAL İŞÇİLERİNİN HAKLARINI KORUMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

6

Özel Eğitim Okullarından Duygu Dolu Gösteriler

7

SEBZE FİDESİ VE ATA TOHUMU DAĞIITILDI