Sürpriz misafirlere aman yok!

Sürpriz misafirlere aman yok!

MÜCADELE 24 SAAT ARALIKSIZ SÜRECEK

Sürpriz misafirlere aman yok!

Kırıkkale Belediyesi, hava sıcaklıklarının artışı ve rüzgârın beklenmedik bir şekilde Kırıkkale´ye yönelmesi sebebiyle dışardan gelen erişkinlerin (sinek, böcek vs.) mücadelesine büyük hız verdi.

24 SAAT ARALIKSIZ SÜRECEK

Hava sıcaklıklıların ani artışı ve rüzgârın Kırıkkale´ye yönelmesiyle birlikte, daha önce bu mevsimde Kırıkkale´de görülmeyen sinek, böcek gibi haşeratla mücadeleye büyük hız verdi. Tüm ekiplerin 24 saat boyunca aralıksız çalışmalarına devam ettiklerini belirten yetkililer, dışardan gelen erişkinlere karşı özel bir çalışma uyguladıklarını belirttiler. Tüm ilaçlama ekiplerinin seferber olduğu çalışmaların gece gündüz devam edeceği açıklandı.



Keskinli
14.06.2016 19:33:07
Ya insanların çok oldugu çarşıyı zaten ilaçlıyorlarda mahallelere de bekliyoruz insan yaşamıyor mu mahallerde yeni mahalleye bekleriz

1

Kırıkkale’de Çocuklara Renkli Etkinlik

2

Kırıkkale Belediyesi Yeni Gasilhanede Sona Yaklaştı

3

Gülşah Ölmezbaş Parkı’nda Sona Yaklaşıldı

4

Vali Makas, Keskin OSB’de Yatırımcılarla Bir Araya Geldi

5

Karşıyaka Mahallesi’ne Modern Park Projesi

6

Kırıkkale’de Çocuk Temsilcisi Seçimi Yapıldı

7

Ana İsale Hattındaki Büyük Arıza Giderildi