SULAKYURT?TA İDARİ AMİRLER TOPLANDI

SULAKYURT?TA İDARİ AMİRLER TOPLANDI

Sulakyurt?ta ilçe idare şube başkanlar toplantısı yapıldı. İl İdaresi Kanununa istinaden yılda 2 defa yapılan ilçe idare şube başkanları toplantılarının ilki Sulakyurt İlçe Kaymakamlık Makamında tüm daire amirlerinin iştirakiyle yapıldı.

PROJELERLE İLGİLİ İSTİŞARELERDE BULUNULDU

Toplantıda kurumlar bazında yürütülen faaliyetler değerlendirildi, 2011 yılı içinde bugüne kadar yapılan çalışmalar gözden geçirildi ve yılın 2. yarısında hayata geçirilmesi hedeflenen projelerle ilgili istişarelerde bulunuldu. Daire amirleri genel manada kamu hizmetlerinin yürütülmesinde büyük aksaklıklar yaşanmadığını, imkanlar çerçevesinde vatandaşa kaliteli hizmet sunulmasına gayret edildiğini ve personel yetersizliği haricinde kamu kurumlarının önemli bir sorunu olmadığını ifade ettiler. Tek tek söz alarak kendi kurumları ve çalışmalarıyla ilgili özet bilgi veren daire amirleri Sulakyurt ilçesinde kurumlar arası iletişim ve eşgüdümün gayet iyi düzeyde olduğunu belirttiler.

 

AĞUSTOS AYINDA BİTMİŞ OLACAK

Toplantının sonunda konuşma yapan Sulakyurt Kaymakamı Hasan Ongu "Hem ilçe merkezimizde, hem de köylerimizde kamu yatırım ve hizmetlerimiz sorunsuz bir şekilde devam ediyor. İki büyük yatırım olan Sulakyurt İlköğretim Okulu ve Güzelyurt-Ayvatlı-Danacı yol inşaatı inşallah Ağustos ayında bitmiş olacak. `İnsanı yaşat ki devlet yaşasın` düsturuyla çalışmaya ve vatandaşımıza kaliteli hizmet sunma gayreti içinde olmaya devam edeceğiz. Bugüne kadarki çalışmalarınızdan ötürü hepinize teşekkür ediyorum? dedi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ