Star Optikten yüzde 50?ye varan indirim

Star Optikten yüzde 50?ye varan indirim

Sektörün önde gelen kuruluşlarından Star Optik yaptığı kampanyayla halkın büyük taktirini kazandı. Güneş gözlüklerinde yüzde 50?ye varan indirimlerle farklı olduğunu gösterdi.

KALİTELİ HİZMET

Kırıkkale?de yıllardır hizmet veren Star Optik Lens kaliteli ürünlerini satışa sunuyor. Her geçen gün sektörde atılım yapan Star Optik Lens birçok ünlü gözlük markasının satışına devam ediyor.

DÜNYACA ÜNLÜ MARKALAR

Zafer Caddesi 5. Sok. No: 3 ? A adresinde hizmette bulunan Star Optik Lens, dünyaca ünlü gözlük markalarını Kırıkkaleli müşterilerinin hizmetine sunuyor. Tüm güneş gözlüklerinde yüzde 50 indirimin olduğunu söyleyen işletme sahiplerinden Fikri Kürkçü, Tolga Ersoy ve Aynur Kürkçü dünyaca ünlü markaları uygun fiyatlara sattıklarını belirtti. İşletme sahiplerinin yaptığı açıklamada, ?Dünyaca ünlü markaları uygun fiyata satmaya çalışıyoruz. Ray-Ban, Yanks, Romanson, Dunlop gibi markalarımızda %50?ye varan indirimlerimiz var. Yine lens satışlarımızda uygun fiyat anlayışını benimsiyoruz. Kaliteli güneş gözlüğüne uygun fiyata sahip olmak isteyen vatandaşlarımızı mağazamıza bekliyoruz? dedi. 

Güneş gözlüğünün özellikleri

İşletme sahipleri güneş gözlüğü hakkında şu açıklamayı yaptı, ?Güneş gözlüğü camının gözde tam koruma sağlayabilmesi için, üstten, yandan ve yansıyan ışınlardan da koruyacak şekilde dizayn edilmiş olması uygun olacaktır. Estetik amaçla, yüzden uzakta kalan camlar yeterli koruma sağlamayabilirler. Güneşe uzun süre maruz kalma gözün ön dokularına (komea, konjonktiva) zarar verebilirken, güneş ışığına direkt bakma(güneş tutulmalarında olduğu gibi) görme tabakasına ciddi boyutlarda zarar verir. Merkezi görmeyi oluşturan ağ tabakanın makula denen kısmında yanıklar oluşabilir ve bu durum kalıcı görme aza1masıyla sonuçlanır (Fototoksisite). 

?Güneş gözlüğü seçilirken yukarıda sayılan özelliklere dikkat etmek uygun olacaktır. Aksi halde herhangi bir yerden(İşporta gibi) elde edilen herhangi bir gözlük, yeterli göz koruması sağlamadığı gibi, zararlı da olmaktadır. UV koruması sağlamayan gelişigüzel renkli bir cam, pupillada(göz bebeği) genişlemeye ve ağ tabakaya daha fazla zararlı ışın geçişine neden olur.

Tüm bu anlatılanlardan da, anlaşılacağı üzere güneş gözlüğü seçimi dikkat gerektiren, bizlerin daha çok ilgilendiği estetik uygunluk dışında, göz sağlığını büyük ölçüde etkileyen ciddi bir iştir.?

 

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü