SP Kadın Kolları seçim çalışmalarına başladı

SP Kadın Kolları seçim çalışmalarına başladı

Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanlığı İl binasında yerel seçimlere yönelik toplantı düzenledi. Toplantıya Saadet Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Nejla Yılmaz, İl ve Merkez ilçe yönetim üyeleri, mahalle temsilcileri ve Saadet Partili bayanlar katıldı.

KADIN KOLLARININ ÖNEMİ
Kadın Kolları İl Başkanı Nejla Yılmaz, kadın kollarının seçim çalışmalarına başladığını ve ilerleyen zamanlarda daha çok faaliyet düzenleyeceğini belirtti. Toplantıya Kırıkkale Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun ve Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz da katıldı. Parti çalışmalarının lokomotifi olan Kadın Kollarına özverili ve fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

MİLLİ GÖRÜŞ YENİDEN CANLANACAK
İl Başkanı Faruk Vurgun yerel seçimlerin kendileri için önemli olduğunu belirterek “Yerel seçimler öncesi Kırıkkale’de Saadet Partisi Kadın Kolları olarak seçim çalışmalarını başlatmak üzere burada toplandı. Parti çalışmalarının lokomotifi olan Kadın Kollarına özverili ve fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür ederim” dedi. Vurgun; seçimlerin öneminden, milli görüşlü belediyecilik anlayışı ile Kırıkkale’yi hak ettiği yere getireceklerini ifade etti.

HALKA HİZMET HAKKA HİZMET ETMEKTİR
Kırıkkale’nin sorunlarını ve bunların çözümlerini de anlatan Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz ise yaptığı açıklamada, “Belediyecilikte asıl olan sorunları dile getirmek değildir. Olması gereken sorunları çözmektir. Halka hizmet Hakka hizmet etmektir. Bu anlayışla hizmet edeceğiz. Kırıkkale’mizin Sorunları tespit ettik. Çözümlerimizi en iyi şekilde hazırladık. Biz Kırıkkale’mize her alanda hizmete hazırız. Kırıkkaleli hemşerilerimizin bizi iktidara getirmeleri için oylarını ve desteklerini istiyoruz. Efsaneleşmiş Milli görüşçü belediyecilik anlayışı ile Kırıkkale’yi hak ettiği yere getireceğiz.”dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız