Sözümüzün arkasındayız

Sözümüzün arkasındayız

OMUZ OMUZA HEDEFE GİDECEĞİZ

Sözümüzün arkasındayız

CHP Kırıkkale İl Başkanı Av Ahmet Önal, 1 Kasım seçimlerine, 7 Haziran´da edindikleri tecrübe ile hazırlandıklarını söyledi. Önal ?Genel Başkanımızın verdiği tüm sözlerin arkasındayız? dedi.

NEZAKET ZİYARETİ

CHP Milletvekili adayları Av. Hasan Biçer, Mustafa Demiral ve Adem Şahin gazetemizi ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular. Ziyarete İl Başkanı Av. Ahmet Önal ve Merkez ilçe başkanı Yücel Kızık´ta katıldı. Gazetemiz imtiyaz sahibi Mehmet Altundağ ve Yazı İşleri Müdürü Murat Karadağ ile gündeme dair konular üzerinde sohbet eden Milletvekili adayları ve il başkanı Ahmet Önal 1 Kasım seçimleri ile ilgili olarak bu seçimin kendileri için bir tecrübe olduğunu bildirdi. Çalışma konusunda ellerinden geleni yaptıklarını belirten Önal ?İnsanlara kendimizi ve parti politikamızı anlattık, özellikle vaatler konusunda vekil adayımız ve partililerimizle çalmadık kapı, gitmedik ile köy kalmadı ancak sonuç istediğimiz gibi olmadı? dedi.

OMUZ OMUZA HEDEFE GİDECEĞİZ

Milletvekili adayı Av. Hasan Biçer ise 1 Kasım seçimlerini omuz omuza başarıyla tamamlayacaklarını söyledi. İl teşkilatı, ilçeler ve adaylarla birlikte partililerle çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını belirten Hasan Biçer Cumhuriyet Halk Partisi´nin Kırıkkale´de her zaman önemli bir potansiyelinin olduğunu ancak bu potansiyeli harekete geçirmek için öncelikle partililerin birlik ve beraberlik içerisinde hedefe gitmesiyle mümkün olacağını bildirdi. Milletvekili adayı Mustafa Demiral da parti disiplini içinde seçimi en iyi şekilde bitirmek için çalışacaklarını kaydetti. Milletvekili adayı Adem Şahin´de seçimi kazanmak için elinden gelen çabayı göstereceğini söyledi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız