Sözlerimizi yerine getiriyoruz

Sözlerimizi yerine getiriyoruz

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, geçtiğimiz günlerde temeli atılan Kırıkkale Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin Türkiye için önemli olduğunu söyledi. Köksal, verilen sözlerin yerine getirildiğini kaydetti.

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Nöbetçi Vekil uygulaması kapsamında Kırıkkale’ye gelen Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal burada gündeme dair açıklamalarda bulundu. Köksal, 15 gündür mecliste bütçe çalışmaları sürdüğü için çok ara vermemek için geldiklerini belirterek, “Vatandaşlarımızın isteklerini dinlemek için geldik.  Kongresine gidemediğim birkaç ilçeyi de ziyaret edeceğim. Mecliste bütçe kanununu çıkarttık ve rahatladık. Bu dönemin de son bütçesi.”

MKE’Yİ GÜÇLENDİRECEĞİZ  

“Kırıkkale Silah İhtisas  OSB bizim rüyamızdı” diyen Köksal, “Rüyamız nihayet gerçekleşti, temelini attık. Sadece Kırıkkale değil Türkiye adına önemli bir olay aslında. Çünkü ilk defa Kırıkkale Silah İhtisas  OSB kuruluyor. Be ne demektir; MKE ile ilgili vatandaşın bir beklentisi vardı. MKE etkin olsun, güçlü olsun. MKE’nin adam alma imkânı yoktu. MKE anca bu şekilde güçlü olur. Bu organize bir noktadan da MKE’yi güçlendirecek. Tabi MKE’nin bazı gizli şeyleri de olduğu için pek piyasaya girmiyor.”

KURUM MODERNİZE EDİLİYOR  

Dünyanın üçüncü ülkesi olarak Duyarsız Patlayıcı Üretim ve Dolum Tesisini hayata geçirdiklerini belirten Köksal, “Şuanda Türkiye’nin en büyük çelik presi Çelik Fabrikası’nda yapılıyor. Yani MKE’de bir taraftan parça parça yenileniyor. Bunları yaparak işimizi sağlamlaştırıyoruz. Diğer hizmetlere baktığımızda barajlar göletlerimiz var. Sulakyurt Barajı senelerin rüyasıydı. Zaman zaman kazaların yaşandığı şehir girişinde bulunan ve AVM’nin açılmasıyla iyice kötüleşen Kayseri Kavşağı’nın işini bitirdik.”

MODERN KAVŞAK YAPILACAK

Çok katlı kavşağın şehir girişine güzellik vereceğini ve bir taraftan da trafik kazalarını da önleyeceğini ifade eden Köksal, “Hatırlarsanız çok eskiden orda iki tane zafer takı gibi bir şey yapmışlardı ve hoş geldiniz yazıyordu. Geçerken arabalar değiyordu. Onun yerine modern bir kavşak yapılacak. Milli Eğitimde yapacak bir şeyimiz kalmadı.  Türkiye’de derslik başına en az öğrenci düşen illerin arasındayız. Hastaneler derseniz aynı durumdayız. Kişi başına düşen yatak sayısına baktığımızda en avantajlı iller arasındayız.”

VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTTUK

Köksal, “İlçelerimize de verdiğimiz sözlerimizi tuttuk.  Bizim siyaset anlayışımız farklı, yapamayacağımızın şeyin sözünü vermeyiz. Bu vesileyle de önümüzde yılbaşı var. Halkımızın yeni yılını yürekten kutluyorum. Yeni yılın dostluğa ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum. Pazar günü çok önemli bir kongremiz var. İl teşkilatımızın yönetimini yenileyeceğiz. Yeni bir il teşkilatı olacak. Daha çok hizmet edebilecek, hizmet aşkıyla dolu arkadaşlarımız yine il teşkilatımızda görevlerini alacaklar. İlçelerden sonra ili de yapıp siyasi çalışmalarımızı tamamlayacağız” dedi.



İLHAT
24.12.2014 18:58:37
YATAK ÇOK. TEDAVİ YOK.